• VERKERKLOOP 2019

 • Wie doet er dit jaar mee aan de Verkerkloop op woensdag 15 mei 2019?

  Ook dit jaar willen we voor de 10e keer met een grote groep van Groote Lindt aan de start verschijnen! We zijn op zoek naar zoveel mogelijk sportievelingen binnen de club, maar ook daar buiten is iedereen welkom die Groote Lindt een warm hart toedraagt en graag het rondje in het rood-wit gestreept wil maken!

  Op 15 mei zal om 20.15 uur het startschot aan de Molenvliet klinken. Kosten bedragen € 7,50 per persoon. Wij kunnen ons als groep inschrijven tot 3 april 2018 om zeker te zijn van een startbewijs.  Inschrijven kan dit jaar via deze site: https://www.grootelindt.nl/inschrijving-verkerkloop/, dus NIET meer via een formulier en een contante betaling! 15 mei worden de Groote Lindt shirts ca. een half uur voor aanvang uitgedeeld, tezamen met je startnummer. Berichtgevingen hierover kun je volgen op de diverse social media.

  Na afloop ontvang je bij de finish een herinneringsmedaille, heb je een mooie prestatie neergezet, heb je Groote Lindt weer gepromoot en heb je ook nog eens een goed doel gesteund! Voor de Verkerkloop 2019 gaan we ons inzetten voor de stichting Support Casper. Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Wij willen daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar nieuwe behandelmethoden. De offciële benaming van het onderzoek dat we met deze campagne willen financieren is: oncolytische viro-immuno therapie (OVIT). Samen met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel gaan we ons inzetten voor dit doel! Kijk voor alle informatie op www.supportcasper.nl

  WIJ HOPEN OOK DIT JAAR WEER OP EEN GROTE GROEP LOPERS EN OOK WEER VELE BELANGSTELLENDEN LANGS HET PARCOURS! GEEF JE SNEL OP! GROOTE LINDT, VOETBAL EN MÉÉR!

  Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met Richard van Die riesvandie@gmail.com