• Wie doet er mee met de 41ste Verkerkloop op woensdag 16 mei 2018? Ook dit jaar willen we voor de 9e keer met een grote groep van Groote Lindt aan de start verschijnen! We zijn op zoek naar zoveel mogelijk sportievelingen binnen de club, maar ook daar buiten is iedereen welkom die Groote Lindt een warm hart toedraagt en graag het rondje in het rood-wit gestreept wil maken!

    Op 16 mei zal om 20.15 uur het startschot aan de Molenvliet klinken. Kosten bedragen € 7,50 per persoon. Wij kunnen ons als groep inschrijven tot 16 april 2018 om zeker te zijn van een startbewijs. Je kunt je opgeven door een briefje met voor- en achternaam, geboortedatum, afstand (5 of 10 km), shirtmaat en € 7,50 in een envelop te stoppen en deze in de witte brievenbus te deponeren in de kantine van Groote Lindt. Aub op de envelop "VERKERKLOOP" vermelden. Ook zullen er binnenkort formulieren bij de bar liggen die je kunt invullen en inleveren. 16 mei worden de Groote Lindt shirts een half uur voor aanvang uitgedeeld, tezamen met je startnummer. Berichtgevingen hierover kun je volgen op de diverse social media.

    Na afloop ontvang je bij de finish een herinneringsmedaille, heb je een mooie prestatie neergezet, heb je Groote Lindt weer gepromoot en heb je ook nog eens een goed doel gesteund! Voor de Verkerkloop 2018 gaan we ons inzetten voor de "Schoolbus Natuureducatie"! In de Zwijndrechtse Waard krijgen de kinderen van alle basisscholen al 10 jaar natuurlessen in de natuur. Het vervoer van deze kinderen wordt steeds meer een uitdaging voor de kinderen en de scholen. Vandaar dat wij ons samen met Rotary Zwijndrecht Waal en Devel gaan inzetten voor het faciliteren van een schoolbus, speciaal voor deze natuurlessen! Kijk voor meer informatie over het goede werk van de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel op hun website: www.rotary.nl/zwijndrechtwaalendevel

    WIJ HOPEN OOK DIT JAAR WEER OP EEN GROTE GROEP LOPERS EN OOK WEER VELE BELANGSTELLENDEN LANGS HET PARCOURS! GEEF JE SNEL OP! GROOTE LINDT IS MEER DAN VOETBAL!

    Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met Richard van Die riesvandie@gmail.com