• Vanaf 01.11.2018: gele of rode kaart ontvangen? Extra administratiekosten!

 • Wanneer je een gele of rode kaart hebt ontvangen, dan ontvang je van de KNVB een bevestiging op het in voetbal.nl opgegeven e-mail adres. In deze bevestiging wordt onder andere aangegeven wat de kosten zijn van de gele of rode kaart en/ of er een eventuele schorsing wordt opgelegd. Vervolgens worden de kosten automatisch (en snel!) van de rekening van de club afgeschreven.

  Helaas begint er dan voor onze vrijwilligers een traject om "moedeloos" van te worden. Wanneer je namelijk denkt, dat de club deze kosten binnen enkele dagen terug krijgt van degene de de gele of rode kaart heeft ontvangen dan moeten we je teleurstellen. Enkele uitzonderingen daargelaten, maar er gaat al vele jaren een heel proces van mailen, factureren, manen, etc. aan vooraf om deze kosten terug te krijgen.

  Dit is de reden, dat we hebben besloten om vanuit de club per 1 november 2018 2,50 euro administratiekosten aan de kosten van een gele of rode kaart toe te voegen. Niet om de clubkas te spekken, maar om onze vrijwilligers gemotiveerd te houden. Iedere 2,50 die in rekening wordt gebracht zal namelijk rechtstreeks worden gedoneerd aan het pupillenkamp.

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze administratiekosten, dan komen we graag persoonlijk met u in gesprek.

   

  Hoofdbestuur

  VV Groote Lindt