• Van Andel en Klussenier kopen beide een Superlot!

 • En weer hebben twee bedrijven de moeite genomen om een Superlot te kopen voor de Grote Clubactie. Super bedankt namens alle Lindtenaren!

   

  Van Andel toonaaangevend in mobiele energie
  Van Andel is toonaangevend leverancier van accu's, startmotoren en dynamo's. Al 85 jaar levert Van Andel accu's voor verschillende toepassingen. Deze jarenlange ervaring en opgedane kennis is sinds 1931 generatie op generatie overgedragen.

  Dankzij deze ervaring en expertise kunnen wij u in de meest complexe situaties van dienst zijn. Schippers, bedrijven en particulieren weten hun weg te vinden naar de Anthony Fokkerweg 59-61, Havennummer 2290 in Rotterdam.

  De tekst gaat verder onder de foto.

 • De Klussenier - Marco van Kol
  Bent u op zoek naar een vakman? Uw klussen zijn bij mij in goede handen. Ik ben beschikbaar voor de omgeving Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Dordrecht en Barendrecht.


  Ik heb ruim 20 jaar bij verschillende aannemers gewerkt tot er weer een moment kwam dat ik gedwongen op zoek moest naar ander werk. Om niet meer afhankelijk te zijn van een werkgever en vanwege de ondersteuning en naamsbekendheid heb ik gekozen om mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier.

  Door mijn werkverleden kan ik iedere opdracht op het gebied van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aannemen. U kunt mij inschakelen voor alle verbouwingen en voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning. Bijvoorbeeld voor schilderwerk, en het plaatsen van een badkamer of keuken. Daarnaast ben ik gecertificeerd in het verwijderen van houtrot. Over deze producten kunt u uitgebreid geïnformeerd worden. Ik kan deze producten leveren en verwerken.