• Vacature: bediener (mobiele) geluidsinstallatie

  • Voor, tijdens en na de wedstrijden van Groote Lindt 1 wordt er (indien mogelijk) muziek gedraaid. Wij komen graag in contact met leden, die het leuk vinden om de taak van de huidige bediener over te nemen. Dit betekent uiteraard ook het klaarzetten en opruimen van de mobiele muziekinstallatie.

    Het plaatsen van de muziekinstallatie neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag. Hetzelfde geldt voor het weer netjes opruimen. De eerste spelers komen om circa 13.45 op het veld, dus wanneer je om circa 13.30 begint met opbouwen dan ben je om circa 16.30 weer klaar. Overigens zijn er op de club altijd mensen aanwezig die willen helpen met zowel het op- als afbouwen. Tip! Maak hierover vooraf wel afspraken met de betrokkenen.

    Achter de bar en in de bestuurskamer ligt sinds deze week een document voor je klaar waarop staat waar je niet alleen de benodigde materialen kunt vinden maar ook hoe eea dient te worden aangesloten. Lijkt het jou leuk? Stuur dan een e-mail naar info@grootelindt.nl dan kun je zaterdag tijdens de wedstrijd van Groote Lindt 1 direct aan de slag.