• v.v. Groote Lindt 26e pupillenkamp 2017

 • Beste JO-6 t/m JO-15 pupillen,

  Ook komend voetbalseizoen gaan we in de herfstvakantie weer op kamp! Vanaf zaterdagochtend 14 oktober tot en met dinsdagochtend 17 oktober 2017 zullen we ons opnieuw goed gaan vermaken in Heuvelsven, gemeente Dilsen-Stokkem (België).

  Tijdens het weekend zorgen wij voor een afwisselend sport- en spelprogramma. Natuurlijk wordt er veel gevoetbald, maar daarnaast kun je je uitleven tijdens andere spellen zoals het levend Stratego en de spannende avondspellen. Ook  zal er weer gestreden worden om de penaltybokaal. Het is elk jaar weer spannend, wie de beker mee naar huis mag nemen. Op de laatste avond van het kamp zullen we een feestje bouwen tijdens de Bonte Avond, dus je kan alvast gaan verzinnen wat voor act je met jouw team zou kunnen doen!  

  Het kamp is volledig verzorgd, inclusief een verzekeringspakket voor de duur van het kamp. Naast de maaltijden zijn er ook voldoende snoepjes, chipjes, fruit en limonade voor jullie.

  Mag je bepaalde dingen niet eten ivm geloofsovertuiging, allergieën, of om andere redenen, dan kunnen je ouders dit van te voren aangeven. De mensen in de keuken zorgen er dan voor dat jouw eten apart gemaakt wordt.

  Als je medicijnen gebruikt, dan worden hier met je ouders afspraken over gemaakt.

  Eén week voor het kamp wordt er voor je ouders een informatieavond georganiseerd.  Op deze avond wordt er informatie gegeven over de gang van zaken tijdens het kamp en de benodigde spullen, kleding e.d.  De leiding van het kamp zal hierbij zo volledig mogelijk aanwezig zijn, zodat je ouders alvast kennis kunnen  maken met hen.

  De  kosten voor deelname aan het kamp hebben we door sponsoring gelijk kunnen houden en bedragen ook dit jaar € 70,= per persoon. Indien meerdere personen per gezin deelnemen bedragen de kosten voor deelname van de 2e, 3e, etc., € 65,= per persoon. De deelnamekosten moeten voor 18 september 2017 worden betaald. Deelname is pas definitief na ontvangst van de betaling.

  Het bedrag kan worden overgemaakt op: De ING bank, rekeningnummer NL53INGB0006777911, o.v.v. "Pupillenkamp", je naam en het team waarin je op dit moment voetbalt. De rekening staat op naam van v.v. Groote Lindt Pupillenkamp, Zwijndrecht.

  De organisatie is bereikbaar via info@grootelindt.nl en bestaat uit de volgende personen:

  Elisa de Deugd, Miranda Klootwijk, Arno Cok, Hans Kok & Lisa de Kok

  Dus.... heb jij zin om te voetballen, avondspellen te spelen, te dansen, te keten, te springen, kortom om België eventjes onveilig te maken?! En ben je eerste jaars JO-15, of voetbal jij in een JO-13, JO-11, JO-9, JO7 of JO-6 team bij Groote Lindt? Dan kan je dit jaar mee met het kamp! De inschrijving is van start gegaan, dus meldt je snel aan via deze link op de site van Groote Lindt!! Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL = VOL!! (Maximaal 65 deelnemers).

  Wil je vast zien hoe het er uitziet? Op deze website kun je het kampterrein alvast een beetje verkennen! www.heuvelsven.be

  Klik hier om de PDF versie te downloaden.