• Update verkoop Superloten

 • Ondanks dat er weinig mensen op de club mogen komen, we niet met z'n allen gezellig van voetbal mogen genieten en geen drankje kunnen nuttigen in de kantine worden er toch Superloten voor de Grote Clubactie gekocht. Wij zijn iedereen enorm dankbaar dat zij in deze rare tijden de club een warm hart toedragen. 

  Graag zetten wij de (ver)kopers hier in het zonnetje:

  • Lucas Messemaker heeft weer een Superlot verkocht! De koper wenst anoniem te blijven dus dat respecteren wij. Zowel Lucas als de koper super bedankt!

  • Het derde elftal heeft met elkaar een Superlot gekocht. Bedankt mannen, tof dat jullie dit met elkaar hebben gedaan!
  • Climalogic heeft ook een Superlot gekocht. Chris van Es, werkzaam bij Climalogic en voetballend in het vierde elftal, is de verkoper. Super bedankt Chris!

  Climalogic
  Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een airconditioning, overdrukinstallatie, ventilatie- of koelsysteem? Climalogic biedt maatwerk oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. De producten die wij hiervoor gebruiken komen van verschillende topfabrikanten als Daikin of worden in eigen beheer gebouwd. Wij verlenen service en onderhoud aan alle merken. De merken die wij voeren hebben een hoge kwaliteit en voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen- en eisen. Climalogic richt zich op de scheepvaart- en utiliteitsbranche.