• UPDATE: Eindelijk mocht het weer, minikamp!

 • Door Corona is het minikamp een activiteit die een aantal jaar niet heeft kunnen plaatsvinden. Des te leuker was het om het minikamp dit jaar weer eens te organiseren voor de allerjongsten Lindtenaren onder ons.

  DAG 1:

  De kids konden afgelopen zaterdag vanaf 16.00 uur de allerleukste spelletjes doen zoals:
  Messi dribbel, jeu de bal, voetgolf, buikschuivers en patat met je vriendjes eten. Daarna werd een heuse vossenjacht gelopen in het donker. Toen het tijd was om te gaan slapen, kropen alle kids op hun luchtbed en in hun slaapzak …. in de kantine. Hoe gaaf is dat!

  Het was een lange en vermoeiende dag. Maar wat hebben ze genoten.

  DAG 2:

  Oei wat is het al vroeg licht! 
  Om zes uur scheen de zon al door de ramen en waren de eerste kinderen alweer wakker. Gelukkig lukte het om de andere kinderen met rust te laten....
  Maar om 7 uur kwamen de oudere jeugdleden ons wakker maken! Tijd om alle luchtbedden leeg te laten lopen en alles terug te verhuizen naar de kleedkamers.
   
  Na het ontbijt deden we ochtendgymnastiek met Jerre en Jens.
   
  Het eerste deel van de ochtend stonden er toch wel rare voetbalonderdelen op het programma. Zoals tweelingvoetbal, voetballen op een rond veld, dobbelsteenvoetbal en omkeervoetbal. 
  De combinatie mooi weer en veel voetbal maakt dorstig. Bertine en Bas zorgde voor drinken en lekkere watermeloen! 
   
  De ochtend werd afgesloten met levend kwartet. Een spannend spel waarin je zowel leert verdedigen als aanvallen.
   
  Het was een intensief, maar heel gezellig minikamp! Bedankt spelers voor jullie sportieve bijdrage! Daarnaast gaat onze dank uit naar de mensen achter de organisatie! Wat fijn dat door jullie hulp dit fantastische minikamp kon plaatsvinden!
   
  Alle foto's van het minikamp zijn te zien in dit album, klik hier.