• Met heel veel trots kunnen wij het deelnemersveld presenteren voor het U17 Elite toernooi bij Groote Lindt te Zwijndrecht op 10 juni 2019!

  Toernooi opzet
  Vanwege de enorme belangstelling voor dit toernooi hebben we als toernooiorganisatie besloten een extra poule toe te voegen. We zullen dus om 17:30 uur gaan starten met 3 poules van 5 teams, waarna de poulewinnaars + beste nummer 2 naar de halve finale gaan. Om ca. 21:15 uur zal er een grote finale worden gespeeld om de wisselbeker!

  Loting
  Om tot de poule-indeling te komen zullen we op zondag 17 maart de loting gaan doen. Deze zal worden gedaan door betaald voetbalscheidsrechter Christiaan Bax. De loting zal LIVE te volgen zijn op ATOS Radio en tevens via een livestream op onze facebookpagina (zie onder).

  Scheidsrechters
  Naast dat we heel trots zijn op het deelnemersveld kunnen we ook met trots zeggen dat de wedstrijden onder leiding staan van oa 4 betaald voetbal scheidsrechters ter weten Danny Makkelie, Christiaan Bax, Marc Nagtegaal en Alex Bos en 2 scheidsrechters uit het talententraject: Luuk Timmer en Jeroen Bos!

  Website
  De uiteindelijke poule-indelingen, programma en uitslagen zullen gepubliceerd worden + live te volgen zijn op een website (zie onder). Deze website is te gebruiken op een telefoon, tablet of computer. Er hoeft dus geen app geïnstalleerd te worden. Maximaal 15 minuten na elke wedstrijd worden de uitslagen hier verwerkt!

 • Hier kunt u op 10 juni LIVE de standen en uitslagen volgen