• Twee superloten verkocht!!

 • HeinenX heeft een Superlot gekocht van Senna Schiedon (JO11-1). Super bedankt HeinenX en natuurlijk Senna jij ook. Met jullie steun komen de bankjes er wel!!

  HeinenX
  Bouwkundig adviesbureau

  Positief kritisch, betrokken, oplossingsgericht, communicatief sterk, proactief samenwerkend met onze opdrachtgevers en de collega’s op de bouwplaats. Dat kenmerkt de directievoerders en toezichthouders van HeinenX. We denken mee en denken vooruit. Als wij dat nodig vinden, geven we tegengas. Zo komen we tot een succesvolle afronding van onze projecten en zorgen we ervoor dat faalkosten zoveel mogelijk beperkt blijven. Dat verwachten onze opdrachtgevers ook van ons.

 • Het tweede Superlot deze week is in handen gekomen van ons vierde elftal. Dit vriendenelftal voetbalt al jaren met elkaar. Nu in het 4e, maar daarvoor ook in de selectie. De meesten mannen zijn inmiddels vader en veel van hun kids zijn ook actief bij Groote Lindt.

  Het 4e is nog steeds heel fanatiek, dat zie je zeker terug bij de derby's. Dan zijn ze extra gemotiveerd om te winnen. Twee jaar geleden zijn ze nog kampioen geworden met elkaar! Het daaropvolgende legendarische feest wordt nog heel vaak aangehaald en met plezier over nagepraat. Zo vergeten we nooit dat DJ Jean en DJ Darkraver ook aanwezig waren op dit feest. Bedankt mannen voor het kopen van het Superlot en daarmee het steunen van onze Grote Clubactie!

  Koop ook een Superlot!
  Wil jij ook met je team een Superlot kopen? Mail ons op gca@grootelindt.nl en vraag naar de voorwaarden.