• Test e-mail, geen email adres en mDWF?

 • Mooie titel, maar wellicht vraag je je af wat de relatie is tussen deze begrippen. Een korte toelichting. Zoals je weet gaat de KNVB vanaf dit seizoen starten met het mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier. Groote Lindt heeft dit moment aangegrepen om gelijk over te stappen op een nieuw digitaal platform. Een belangrijk onderdeel van dit platform is JOUW e-mail adres. Wil je dadelijk bijvoorbeeld online je gegevens inzien en optimaal gebruik maken van voetbal.nl?

  Test e-mail

  Om er zeker van te zijn, dat wij beschikken over het goede e-mail adres zal er vandaag een test e-mail worden verzonden met de onderstaande tekst. Controleer aub ook even je SPAM box, want mogelijk komt de volgende tekst hierin te staan.

  "Beste Lindtenaar,

  Dit is een testmailtje om er zeker van te zijn, dat Groote Lindt met jou communiceert via het juiste e-mail adres. Ontvang je deze e-mail op het juiste adres? Prima, dan hoef je niets te doen. Wil je e-mail van Groote Lindt op een ander adres ontvangen? Stuur dan een e-mail naarcontributie@grootelindt.nl met daarin het juiste e-mail adres.

  Bedankt alvast voor je medewerking.

  Met vriendelijke groeten,"

  Geen e-mail adres

  Het is een heel klein groepje, maar controleer aub of jouw naam in het onderstaande rijtje staat. Overigens begrijpen we heel goed, dat een aantal van de onderstaande (oudere) leden niet zullen reageren. Geen probleem natuurlijk, maar staat jouw naam er tussen en wil je vanaf 2 september helemaal digitaal "meedoen", stuur dan even een mailtje naarcontributie@grootelindt.nl. We passen je gegevens zsm voor je aan.

   

  Naam Leeftijd
  A. de Wit 68
  Arie Klootwijk 75
  Bart Oosterling 26
  C Pons 84
  Cees Dubbelman 81
  Cees Kessels 76
  Christien van Hengel 26
  Delano van Kriekingen 19
  Gino Hoogenboom 59
  H.M. Gerritsen 45
  Jack Siereveld 58
  Jan Glissenaar 68
  Jan Klootwijk 69
  Koos Kessels 79
  Leen Helmer 67
  Leen Legerstee 85
  Leen Verspui 96
  Lennart Hoogenhuijzen 27
  Maarten van der Graaf 85
  Maarten Visser 29
  Peter Bos 49
  Peter de Hoog 45
  Piet Hordijk 92
  Pleun Rijsdijk 88
  R.F.J.J. van der Neut 55
  Richard Schuurmans 58
  Riet Plasmans-Stolk 80
  T. v.d. Waal 82
  T.M. de Jong 72