• Superloten voor de Grote Clubactie gekocht door ...

 • De Liefde en van Gemeren
  Han Klootwijk (JO11-1) heeft nog een Superlot weten te verkopen! Super bedankt Han voor al je inzet en natuurlijk ‘De Liefde en van Gemeren’ voor het kopen van dit Superlot.

  Eerlijk en open advies bij De Liefde en van Gemeren B.V.
  Sinds 1962 zijn wij actief in verzekeringen en hypotheken. Al meer dan 55 jaar geven wij met veel plezier advies over alle soorten verzekeringen. Wij zijn de verzekeringsspecialist voor zowel particuliere verzekeringen als zakelijke verzekeringen.

  Heeft u snel een duidelijk hypotheekadvies nodig? Dan zijn wij de juiste hypotheekspecialist. Wij hebben geen belang bij een aankoop of verkoop van een woning. Dat maakt ons een ideale sparringpartner bij de aankoop van een huis. Onze hypotheekadviseurs kijken met u naar de toekomst en denken met u mee.

 • VETS1
  Hoe tof is dit? Onze VETS1 hebben ook een Superlot gekocht!

  Dit veteranen elftal met de meeste voetbal ervaring binnen onze mooi club steunt hiermee de Grote Clubactie. De meeste spelers zijn al lange tijd lid, maar de spirit om te winnen zijn ze nooit verloren. Iedere wedstrijd gaan zij ervoor. Helaas door de huidige maatregelen in deze coronacrisis is trainen (en wedstrijden spelen) er niet meer bij, maar ze zijn fanatiek in de groepsapp dus ze verliezen elkaar niet uit het oog.

  Ze kijken er naar uit om weer een voetvolly toernooi en Amerikaantje te kunnen doen met elkaar. Of na een wedstrijd de 3e helft in te luiden! Bedankt mannen en hopelijk tot gauw.