• Super Saturday voor groote lindt JO13-1.

• Na bijna, door verschillende redenen, een maand geen wedstrijd te hebben gehad mochten de jongens en meid van JO13-1 vandaag eindelijk weer hun tenue aantrekken. Voor de ouders ook eens leuk. Aanvangstijd was namelijk niet zoals de afgelopen 6 wedstrijden om 08:30u maar om 10:30 in en tegen Terheijden.

Na de warming up in de toch wel behoorlijke regen ging direct na het eerste fluitsignaal letterlijk en figuurlijk het zonnetje schijnen voor JO13-1. Situaties waarop de laatste weken veelvuldig getraind is zagen de aanwezige toeschouwers terug in de wedstrijd. Na een goed begin met een paar speldenprikken op de goal werd halverwege de eerste helft het doel toch echt gevonden. Groote Lindt vond het wel lekker gaan en drukte dan ook door zodat het met een voorsprong van 0-2 de rust in ging. Na de rust een zelfde spelbeeld en dus stond het al vrij snel 0-3. Deze stand was echt de verdienste van groote lindt want Terheijden speelde ook echt niet slecht. Na de 0-3 scoorde Terheijden dan ook de verdiende ere treffer. Groote lindt ging nog even door en aan het einde stond er dan ook 1-5 op het scorebord. Een verdiende overwinning met goed combinatie spel.

Na deze wedstrijd nog even snel naar huis want ‘s middags werd iedereen weer om 16:30u bij de lindt verwacht voor de 10e editie van het lichtjes toernooi.

Een mooie gelegenheid voor de trainers om eens een beetje te experimenteren met spelers op andere posities. Met dit in gedachte en het feit dat er andere jaren toch wel tegen veel ploegen van net een maatje te groot gespeeld moest worden waren de verwachtingen dan ook niet heel groot. Echter was de zin om lekker een paar potjes te voetballen er niet minder om.

Na een verdiende overwinning op de Alblas, een terecht gelijkspel tegen CVV zwervers, een zwaar bevochten overwinning op Victoria’04 en een gelijkspel tegen A.R.C was het groote Lindt JO13-1 die onder toeziend oog van hun trouwste supporter Irem (ze heeft nog geen training en wedstrijd gemist) de grootste beker omhoog mocht houden.