• Spectaculaire winst voor Groote Lindt

• Op het mooie sportpark “Spartacus” van De Jonge Spartaan in Middelharnis plaatste Groote Lindt zich zaterdag met een 3-4 overwinning voor de 2e ronde van de VoetbalRijnmond Casino Cup. Dat de Lindt als winnaar van het veld afstapte mag gerust een klein wonder genoemd worden want na een slechte 1e helft ging DJS door 2 counter goals met 2-0 de rust in. En toen DJS (dat inmiddels met 10 man speelde) ook nog de 3-0 maakte leek de Lindt al in de 1e ronde uitgeschakeld. Maar toen Marcel van Berkel met nog zo’n 25 minuten te spelen de 3-1 maakte kwam er eindelijk meer bezieling en overtuiging. Groote Lindt - dat overigens 3 aanvallers mistte - ging vol op de aanval spelen en maakte prima gebruik van de overtal situatie, waardoor de kansen zich opstapelden. Het was Tim Willemstijn die met een mooie kopbal de 3-2 maakte. Nog geen paar minuten later scoorde Nasir El Araboui na een prachtige aanval over rechts en tenslotte was het Nicky de Zeeuw die in de laatste minuten van de sportieve wedstrijd de winnende er op een fraaie wijze van afstand in schoot. In de 2e ronde wacht een mooie tegenstander : thuis tegen SHO.
    Na de doordeweekse 0-1 bij EBOH en de fraaie comeback tegen De Jonge Spartaan heeft de ploeg hopelijk weer wat extra vertrouwen opgedaan om de laatste 4 wedstrijden voor de winterstop optimaal te presteren. Wil de ploeg van Serge van den Hurk in het linker rijtje komen dan zullen er punten gepakt moeten gaan worden tegen de topclubs in 3C. Aanstaande zaterdag kan De Lindt aan de bak in Oud- Beijerland als het tegen OSV speelt, dat de 1e periode titel op doelsaldo naar Nieuwerkerk zag gaan.