• Sliedrecht dames - Groote Lindt dames

  • Waterkoud en veel mist, het decor van de wedstrijd tussen de dames van Sliedrecht en Groote Lindt. Een mooi georganiseerde opkomst op het hoofdveld liet zien dat sliedrecht het damesvoetbal op waarde schat. De ongeslagen status van dit team was een voorbode van een moeilijke wedstrijd voor Groote Lindt. Dit bleek ook al snel doordat binnen 10 min al 2-0 op het scorebord stond. De dames konden er af en toe gevaarlijk uitkomen wat leidde tot een schitterende tegentreffer van Annette, hoog in het doel (2-1).

    Helaas was deze opleving van korte duur en wist sliedrecht de 3e en 4e doelpunt te maken na keer op keer goed doorzetten van hun aanvalsters. Dat de strijd nog niet gestreden was bleek uit opnieuw een tegendoelpunt van de Lindtenaren. Vrijetrap-
    specialiste Kimm krulde de bal ook nu weer schitterend over de keepster in het dak van het doel. Helaas wist sliedrecht vlak voor het rustsignaal toch weer de marge te vergroten naar 3. (5-2).

    De tweede helft was eigenlijk van weinig betekenis. Groote Lindt was niet bij machte om druk te zetten en sliedrecht kwam niet veel verder dan enkele schoten op doel met 1 doelpunt tot gevolg. De kou maakte dat het eindsignaal niet vroeg genoeg kon komen. Einduitslag 6-2.