• Samenstelling nieuw hoofdbestuur

 • Tijdens de Buitengewone Algemene Leden Vergadering (februari 2018) is het voltallige bestuur afgetreden. Als laatste "daad" heeft het afgetreden bestuur een organisatievoorstel gedaan waarbij het noodzakelijk was dat er vele nieuwe mensen op zouden moeten gaan staan. Het organisatieschema (intern bekend als Groote Lindt 2.0) heeft onder andere als kernelementen: een klein bestuur, commissies met primair verantwoordelijkheden, diverse klankborden en een jaarkalender.

  Inmiddels zijn we iets meer dan drie maanden verder. En wat blijkt: Groote Lindt 2.0 is volop in beweging. Ondanks de korte periode mogen we nu al spreken van een geweldig succes waarvoor wij een ieder hartelijk danken. Er zijn veel "blokjes" van Groote Lindt 2.0 ingevuld.

  Helaas blijkt dat één van onze levensaders (de kantine) nog steeds zit te springen om hulp. Dit is en blijft op korte termijn een van de aandachtsgebieden. Hierbij nogmaals de oproep aan leden, ouders en verzorgers van leden: kom ons helpen. Die koffie komt niet automatisch uit de machine en iemand zal op de "toets bedrag in knop" van het pin apparaat moeten drukken. En het gaat al beter, maar het draait nog steeds om en op veelal dezelfde mensen. Wilt u helpen? Fijn. Stuur een e-mail naar info@grootelindt.nl, dan praten we even met u bij.

  De afgelopen weken zijn er meerdere leden op afgetreden bestuursleden gestapt met de vraag "Wat is de status van de vorming van het nieuwe bestuur?" En ook op dit onderwerp kan er witte rook worden gemeld, want het nieuwe bestuur is gevormd! En dat is erg goed nieuws, want dit betekent dat ze de zomerperiode kunnen gebruiken om te settelen zodat er direct vanaf het nieuwe seizoen kan worden "geknald".

  Het nieuwe bestuur zal zich op 30 juni tijdens De Verlenging aan u voorstellen direct nadat de kampioenen zijn gehuldigd. Dit is uiteraard alleen een mededeling want tijdens de Algemene Leden Vergadering (maandag 15 oktober! uitnodiging volgt tzt) zullen zij zich verkiesbaar stellen in de vergadering en dan is het aan om aan te geven of u uw vertrouwen in hen uitspreekt.

  Voor nu wensen wij u veel plezier met het afsluiten van dit seizoen. Wij zien u graag terug tijdens De Verlenging!