• 1 jaar geleden: de eerste ploeg die op vrijdag is vertrokken is bijna klaar met alles versieren, de snoepjes staan klaar, de siroop flessen zijn gevuld, de koffie loopt en de kwartiermakers zijn bezig om de velden uit te zetten. We krijgen bericht dat de bus is vertrokken en we wachten in spanning af op de kinderen en de rest van de begeleiding.

    Vandaag: geen kwartiermakers die gisteren zijn vertrokken om alles klaar te maken voor 100 mensen, geen vrachtwagen die gevuld is met spellen, geen vriezer vol met patat en snacks, geen tassen, slaapzakken en kussen die klaarstaan op het podium en geen kinderen met gespannen gezichten omdat ze voor de eerste keer mee gaan op kamp of kinderen die hyper zijn omdat ze weten hoe leuk deze vier dagen gaan worden.

    Corona gooit dit jaar onze plannen in de vuilnisbak. Wij kijken echter alweer naar volgend jaar. De locatie is al gereserveerd en wij gaan alles weer regelen. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien op de eerste zaterdag van de herfstvakantie om er dan weer een onvergetelijk kamp van te maken!

    Fijne herfstvakantie!!!

    De kampcommissie.