• Pupillenkamp 2019 Dag 3: toch nog een droog eind

 • Het is nu 22:00 uur en de laatste uurtjes van het Pupillenkamp tikken langzaam voorbij. De prijzen zijn uitgereikt en het foute feest is in volle gang.  Maar daarover later meer.

  Vanmorgen was het 8 uur toen de wekker in vorm van de kampleiding binnenkwam, de laatste dag is aangebroken. Dit jaar, net als vorig jaar, zonder stress van de bonte avond. We gingen lekker  ontbijten. Niet lang na het ontbijt werden we verrast omdat er 2 onbekende dames zich melden voor de ochtendgymnastiek, met de vraag wie deze dames waren wil ik jullie graag verwijzen naar de foto’s die wederom via de link onder dit stukje te bereiken is.

  We hadden nog wat in te halen van gisteren door de regen,  hierom vertrokken we snel naar het veld. Hier stond een voetbalcarrousel uit gezet, genoeg voor urenlang plezier bij spelletjes als omkeer voetbal, voetgolf, levend tafelvoetbal en uiteraard omdat kamp geen kamp zou zijn mocht keeper Kevin zich weer uitsloven bij de voorrondes van de Penalty bokaal.

  Na een intensieve ochtend was het tijd voor de lunch. De Keuken en verzorging had zich weer overtroffen en had lekkere knakworsten bereid. Na de lunch werden de finalisten bij elkaar geroepen en werd afgesproken dat iedereen om half4 klaar zou zitten op het veld om de kampioenen aan het werk te zien. Binnenkort zal ondergetekende hiervan een video posten met een verslag hiervan op onze website.

  Half 4 was al snel aangebroken en het wachten op de finalisten was begonnen, uiteraard moesten we weer wachten zoals het hele kamp al aan de hand was. Maar daar werd de lol niet minder van. Leider Gino sleepte na 3 jaar eindelijk zijn ultieme prijs in de wacht door in de finale van oa Nicky de Zeeuw en titelverdediger Rob van der Pol te winnen. In de Categorie Jo9 won Thijs, in Categorie JO11 won Jayden de Weert, in Categorie JO13 won Sasha en in Categorie JO15 won Rick.

  De rest van dag was tot de kids gingen douchen vrijaf. Helaas is Chauffeur met verrijden van de Vrachtwagen vast komen te zitten in de modder dus een deel van de leiding is bezig geweest om te helpen dit ongedaan te maken. Helaas onsuccesvol maar morgenochtend komt er een trekker om de vrachtwagen los te trekken.

  Om 8 uur stond de patat klaar en zaten de kinderen klaar om te smikkelen. Na het eten konden de kinderen zich gaan voorbereiden voor prijsuitreiking en foute feest.

  Ik zou graag willen verklappen wie gewonnen heeft maar moet ook zorgen dat de kinderen wat te vertellen hebben thuis. Voor wie niet kan wachten kan snel even kijken in de foto’s

   

  Voor foto's klik op onderstaande link
  https://myalbum.com/album/UcvkTVHb2pQP