• Pupillenkamp 16-10-2017 dag 3

 • Vanmorgen was het weer vroeg dag, om acht uur stond Raymond met een toeter klaar om kinderen te wekken, nadat hij eerder al de leiding had wakker gemaakt. De kinderen konden zich opfrissen en werden al snel verwacht in de recreatie zaal voor het ontbijt.

  Na het ontbijt was er door sport en spel een voetbalcarrousel uitgezet. Dit waren verschillende vormen van voetbal zoals:  Rondo voetbal, omkeer voetbal, dobbelsteen voetbal en Levend Tafelvoetbal. Ook werden de laatste penalty’s genomen uit de voor ronde van de penalty bokaal.

  Na de carrousel as het alweer tijd voor de Lunch, deze werd gehouden in de hoofdgebouw omdat de recreatiezaal al was verbouwd voor de bonte avond. Na de Lunch was het tijd voor de Traditionele Finale van de penalty bokaal dat ook zwaar beladen was voor de trainers. Voor de JO9 stonden: Boaz, Levi, Han en Brent in de finale. Ze troffen Kevin in het doel aan, uiteindelijk bleek Levi te sterk voor de keeper van het 6e. In de finale voor de JO11 stonden Charlie, Luuk, Wessel en Ryan ook deze topspelers namen het tegen Kevin, Charlie was uiteindelijk de sterkste van de 4. Voor de JO13/15 werd er een tactische wissel ingezet door Kevin te wissellen voor Raymond. Gijs, Aziz, Maris en Youri namen het op tegen de keeper van het eerste. Na een lange strijd tussen Maris en Youri bleek de eerstgenoemde uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Voor de leiders ging de strijd tussen Jan Grinwis, Nicky, Gino en Tom, Ook zij namen het op tegen de sluitpost van Groote Lindt 1. Uiteindelijk mocht Nicky de wisselbeker op gaan halen.

  Voor de nieuwe leiders was aansluitend de "ontgroening", door hun kinderen werden ze onder gesmeerd met vla en bloem. Nadat dit ritueel ten einde was kregen de kinderen vrijaf om te spelen en om natuurlijk te oefenen voor de Bonte Avond.

  Na het Diner vant uit knackworst met brood bestond werden de kinderen opgeroepen om zich netjes te maken en om kwart voor 9 te verzamelen voor de recreatiezaal zodat de bonte avond om 9 uur kon aanvangen. Hoe dit is afgelopen laat ik nog een verrassing immers moeten de kinderen ook zelf wat te vertellen hebben.

  Het was weer een Fantastisch kamp en terwijl het eindfeest in volle hevigheid is losgebarsten zeg ik tot morgen dan zien we jullie weer!!.

  Foto\'s staan wederom bij Fotogallerij --> Pupillenkamp

  Filmpjes van de Bonte Avond volgen nog