• PUPIL VAN DE WEEK: YERONAY URBANO

 • Wederom een uitoverwinning voor Groote Lindt afgelopen weekend. Na Vuren werd deze keer Schelluinen verslagen. Hiermee nestelt het eerste zich in de top van het klassement. Vandaag staat er dan ook een heuse kraker op het programma tegen De Alblas, de huidige nummer 2.

  Uiteraard gaan ze vandaag ook voor een overwinning en dit doen ze samen met de Pupil van deze Week: Yeronay Urbano.

  De 12-jarige Yeranoy is al jaren lid van de club en is begonnen in de F5. Daarna heeft hij vele teams gehad en op dit moment speelt hij in de JO13-1 en het gaat heel goed met de mannen, want ze behalen de ene na de andere overwinning. Mede door het goed spel van Yeronay uiteraard.

  Hij is overal inzetbaar, was hij vorig seizoen nog linksbuiten, dit seizoen staat hij rechtsback. Het geeft wel aan dat je met hem alle kanten op kan. Hij kan dan ook heel goed rennen, zegt hij zelf, alleen de één-tegen-één situaties vindt hij lastig. Dit gaat hij dit jaar proberen te verbeteren, en zijn favoriete trainer Jeroen Hoogstraten zal hem hierbij helpen.....sorry Marcel Watimena......het bedreigen van Yeronay tijdens het interview met je badslippers, heeft niet geholpen.....

  Voor Yeronay wordt dit als pupil van de week een mooi weekend, maar vorige weekend was voor hem zelf ook top...zelf gewonnen met zijn team en afgelopen zondag won zijn cluppie Ajax in de Kuip, mede door twee doelpunten van zijn favoriet Kasper Dolberg.

  Hij heeft het heel goed naar zijn zin bij Groote Lindt. Niet alleen de trainingen en wedstrijden zijn leuk, maar hij is gewoon op zijn gemak hier, omdat iedereen leuk is.

  Het mooiste voetbalmoment is voor Yeronay geen moment van zichzelf, maar van een ploeggenoot van hem. Vorig seizoen schoot Euan Wattimena namelijk een vrije trap vanaf de middellijn in het doel en dat was voor hem HET moment.

  Regelmatig zul je hem ook zien bij de wedstrijden van het eerste, maar zijn favoriete speler komt niet uit het eerste,  maar uit het tweede. Dat is namelijk Gino Branda Coelho.

  Dan zijn voorspelling.....hij ging op zijn gevoel af en kwam met een verrassende voorspelling.... maar ik zal hem hier niet plaatsen, want hopelijk komt die niet uit en wint Groote  Lindt gewoon deze wedstrijd.

  Wij wensen Yeronay een hele leuke middag toe !!!