• PUPIL VAN DE WEEK: TIM KESSELS

 • Afgelopen weekend werd helaas de wedstrijd tegen De Alblas afgelast. Het gure weer gooide roet in het eten. Deze zaterdag hopen we op een lekker lentezonnetje, een mooie wedstrijd en uiteraard aansluitend het Paasrad. Deze keer de wedstrijd tegen Schelluinen. Hopelijk kunnen ze een mooi vervolg geven aan de 4-0 overwinning van twee weken geleden. Deze week is dat met de aanmoediging van de Pupil van deze Week: Kees Kessels ...oh nee...dat zou Kees wel willen...nee, we laten het wel over aan iemand anders in de familie, Tim Kessels.

  De 12-jarigeTim is al zo’n 8 jaar lid van Groote Lindt en heeft het daar heel goed naar zijn zin. Niet alleen zijn eigen wedstrijden vindt hij leuk, maar het mooiste van Groote Lindt is het kijken naar het eerste, dus dat moet goed komen vandaag.

  Tim is keeper en is een Coole kikker als er een 1 tegen 1 situatie is. Geen spits komt hem dan voorbij, dus de tegenstander schiet tegenwoordig de bal al vanaf de middenlijn op het doel, om nog enigszins een kans te maken op een doelpunt. Strafschoppen vindt hij lastiger...maar dat is ook niet zo gek, want dat doel is toch eigenlijk nog veel te groot als je bij de JO13 speelt.

  Wellicht kan Marcel Wattimena tijd vrij maken om dit te oefenen, want dat is zijn favoriete trainer. Dit was overigens de eerste keer dat Marcel spontaan wordt genoemd en niet onder dreiging van een paar badslippers van Marcel.

  Feyenoord....jaja...dat is de club waar hij helmaal gek van is. Hij volgt dan ook alles van de club en is regelmatig in het stadion te vinden, samen met zijn vader. Wist u trouwens dat zijn vader eigenlijk diep in zijn hart voor Ajax is, maar dat heeft hij alleen mij in het diepste geheim verteld, dus dat houden we even onder ons.

  Tim is sowieso een voetbaldier, want hij volgt ook alles op Fox Sports.

  Zijn favoriete speler is trouwens wel een verrassing...hij gaat namelijk voor Michiel Kramer...ja inderdaad, de man die in de warming-up een broodje kroket eet.

  Vanmiddag gaan we dus hopelijk een mooie middag beleven. Tim gaat voor een 2-0 overwinning. Uiteraard gaat hij voor de nul, want zijn favoriete speler is Raymond Klootwijk.

  Vanmiddag loopt Tim overigens niet alleen het veld op, want Pepijn van Veldhoven loopt deze middag ook mee, omdat hij twee weken geleden helaas ziek was. Voor de informatie over Pepijn verwijs ik jullie naar het vorige stukje van de Pupil van de Week.

  Wij wensen Tim en Pepijn een leuke middag toe !!

  Ps. Gaat u na de wedstrijd niet weg, want we hebben na afloop de trekking van het Paasrad !!