• PUPIL VAN DE WEEK: THOMAS VAN DEN HOORN

 • Door de resultaten van de afgelopen weken, gaat het kampioenschap heel lastig worden. Toch zal Groote Lindt er voor blijven strijden en het is dan ook van groot belang om de wedstrijd van dit weekend tegen De Zwerver winnend af te sluiten. Deze keer hebben we de hulp van een keepende Pupil van de Week, Thomas van den Hoorn.

  De 12-jarige Thomas is een slimme jongen, zowel binnen als buiten het veld. Op het veld ziet hij namelijk heel goed wat de aanvallers van de tegenstander gaan doen en stopt hij bijna iedere bal. En buiten het veld zit hij doordeweeks op het Johan de Wit Gymnasium.

  Als Thomas toch een verbeter punt moet noemen, dan zegt hijzelf dat het uittrappen wel beter zou kunnen. Hierbij kan hij de hulp van onze keeperstrainer Henk Kooiman goed gebruiken.. Dit is tevens zijn favoriete trainer.

  Dat hij veel plezier heeft bij Groote Lindt, kan je wel zien aan de trainingen. Hij traint namelijk op dinsdag en donderdag met zijn eigen team en op woensdag heeft hij ook nog de keeperstraining.

  Thomas is ook gek van gamen en niet heel verrassend is zijn favoriete spel FIFA 19. In dit spel zit ook zijn favoriete speler. Dit is namelijk Jasper Cillessen. Dat de Barcelona doelman zijn favoriet is, is op zich best verrassend. In Nederland is namelijk Feyenoord zijn cluppie, hij was dan ook dolgelukkig dat Jasper vertrok bij Ajax.

  Op de foto zie je hem dan ook staan met zijn idool en wie weet speelt Thomas zelf ook ooit met het Nederlands elftal in zijn favoriete stadion ....de Johan Cruijff Arena....oh nee....de Kuip natuurlijk.

  Thomas speelt al meer dan 5 jaar bij Groote Lindt en daar heeft hij het niet alleen naar zijn zin, maar heeft hij ook al de nodige successen behaald. Zo werd hij al een paar keer kampioen, maar vooral zijn eerste kampioenschap met de F3 staat hem nog goed bij.

  Buiten het voetbal kijkt hij graag naar de spannende serie NCIS en zijn favoriete eten valt niet goed bij de Italianen....het is namelijk wel pizza, maar dan wel de pizza Hawaï.

  Regelmatig is Thomas bij de wedstrijden van het eerste en uiteraard gaat hij deze keer voor een overwinning van 3-1. Helaas dus wel een tegendoelpunt voor zijn favoriete speler, Raymond Klootwijk.

  Wij wensen Thomas een fijne middag toe !!