• PUPIL VAN DE WEEK : SVEN FRANZEN EN AZIZ BEN ZID

 • Dit weekend staat het lichtjestoernooi weer op het programma, maar eerst speelt Groote Lindt tegen Streefkerk. Om een positie in de top van het klassement te behouden, moet er gewonnen worden. We nemen dus geen risico en zetten twee Pupillen van de week in, Sven Franzen en Aziz Ben Zid.

  Ze hebben veel overeenkomsten. Allebei 12 jaar, beide spelen achterin en het zijn ook allebei slimme voetballers en dan niet alleen op het veld. Sven doet namelijk Havo/ Vwo op het Develsteincollege en Aziz zit op het Johan de Wit Gymnasium.

  Voetballen doen ze al heel lang bij Groote Lindt en ze hebben het heel erg naar hun zin bij de club. Vooral de gezelligheid staat voorop, maar dit koppelen ze aan mooie resultaten. Ze zijn kampioen geworden bij de F- en de E pupillen. Dit zijn dan ook hun favoriete momenten.

  In hun vrije tijd spelen ze vaak buiten, maar als ze dit niet doen kijken graag naar hun favoriete programma’s op youtube. Sven is gek van StukTV en Aziz is gek van Royalistiq....dit gaat over het spelletje Fortnite. Wellicht is het mooi, als alle ouders bij het lichtjestoernooi de aparte dansjes uit Fortnite nadoen.

  Dan de beste club in Nederland, dat is voor hun Feyenoord. De formatie van Giovanni van Bronckhorst heeft het dit seizoen lastig, maar de afgelopen jaren hebben de mannen aardig kunnen juichen voor de diverse prijzen die de club uit Rotterdam Zuid heeft gewonnen.

  Ze hebben al meerdere trainers gehad, maar voor beiden is het heel duidelijk, dat Danny Bos hun favoriete trainer is.

  Op de vraag over wat er anders zou moeten bij de club, komen ze uit op de kleedkamers. Daar zijn in sommige ruimtes maar twee douches en ze moeten dan toch wel heel lang wachten. Sven vond het zelfs sneu voor zijn vader als die met de veteranen in die kleedkamer zit. Logisch, want die hebben per wedstrijd meestal wel een mannetje of 25 nodig om de wedstrijd uit te spelen.

  De wedstrijd tegen Streefkerk. Dit gaat een overwinning worden, althans dat zeggen de mannen, Sven gaat voor een 1-0 overwinning en Aziz voor 2-1.....hopelijk voor Aziz scoort dan zijn favoriete speler, Tom Koetsenruijter.

  Het wordt een lange zaterdag, want in de ochtend hebben ze een wedstrijd, vervolgens Pupil van de Week en dan ook nog het lichtjestoernooi.

  Wij wensen Sven en Aziz dan niet alleen een fijne middag, maar een fijne zaterdag toe !!

 • Aziz

 • Sven