• PUPIL VAN DE WEEK : STEPHEN VERHOEVEN EN RAYANE ARAB

 • Afgelopen weekend heeft Groote Lindt zich enigszins hersteld van de zware nederlaag in de laatste thuiswedstrijd . Tegen ZBC werd op het eind een punt binnen gehaald. Deze zaterdag wederom een kans om een driepunter binnen te halen en wel tegen Alblasserdam. We hebben deze keer steun van twee Pupillen van de Week: Stephen Verhoeven en Rayane Arab.

  Ze spelen beide in de JO13-1 en beleven daar een heel goed seizoen. Ieder weekend is er wel een overwinning te noteren. Dit is mede te danken aan de sterke dribbel van Stephen en het goede schot van Rayane.  Ze hebben wel wat verbeterpunten en hier wordt hard aan gewerkt bij de trainingen onder leiding van hun favoriete trainers, Danny Bos en Jeroen Hoogstraten.

  Doordeweeks, na school, speelt Rayane het liefst ook voetbal en vermaakt Stephen zich op de Playstation en dan vooral het spel Fortnite. Deze game is op dit moment een echte rage onder de jeugd.  Als het op youtube aankomt, volgt Stephen de trucs van Tikkie takkie Touzani. Probeer die trucs thuis maar eens na te doen. Rayane kijkt graag naar Youstoub en Wellouss.

  In Nederland is Hakim Ziyech de favoriet van Rayane, hij vond het dan ook geweldig dat Marokko het WK haalde en hij hoopt dat ze het daar heel goed gaan doen. Mocht u zich afvragen of ze bij Nederland in de poule zitten, dan moet ik u wederom uit uw droom halen, want ook deze keer zijn we er niet bij....

  Het favoriete voetbalmoment van Stephen is een prachtige goal bij het schoolvoetbal, waarbij hij ook dit jaar weer van de partij is met De Notenbalk.

  Beide hebben ze het heel goed naar hun zin bij Groote Lindt, Stephen komt graag bij het eerste kijken en Rayane vindt het pupillenkamp helemaal geweldig.

  Stephen voetbalt ongeveer 3 jaar bij Groote Lindt. De 13-jarige Rayane zit al veel langer bij de club en gaf aan zelf al 12 jaar te voetballen, maar hij uiteindelijk bleek dat hij bij de kabouters was begonnen.

  Vandaag hopen ze op een mooie wedstrijd en tegen Alblasserdam en gaan ze uiteraard beide voor een mooie overwinning. Rayane gaat voor 3-2 en Stephen voor 2-1. Beide hopen wel dat hun favoriet scoort en dat is Nasir el Arbaoui.

  Wij wensen Stephen en Rayane een mooie wedstrijd toe !!

  P.s. vandaag is een drukke dag, want na de wedstrijd hebben we het Opkikker Lichtjestoernooi en het Fifa 18 toernooi, veel plezier allemaal !!

 • Steven

 • Rayane