• PUPIL VAN DE WEEK: SJOERD PAPING

 • Het blijft ongelofelijk spannend bovenin. Volgend weekend staat de absolute kraker tegen koploper Arkel op het programma, maar deze keer eerst de nummer drie,  Ameide.  Een zware tegenstander dus, maar gelukkig hebben we de hulp van onze Pupil van de Week, Sjoerd Paping.

  De 12-jarige Sjoerd zit sinds dit jaar op het Develstein college en is ook daar druk met sport bezig, want daar doet hij ook de sportklas. Ondanks alle drukte heeft hij ook tijd om lekker te gamen en dan doet hij het liefst Rocket League. Dat is voetballen met auto’s??.gelukkig doet hij dit niet bij ons op het sportpark, want onze velden zijn al niet al te best.

  Dan zijn favoriete eten, dat zijn er vele. Sjoerd houdt namelijk van al het eten dat begint met een P. Patat, Pizza, Pannenkoeken en Poffertjes gaan er wel in, maar of hij ook Pruimencompote lust, vraag ik mij af.

  Sjoerd speelt al meer dan 6 jaar bij Groote Lindt en dat doet hij met veel plezier. Gezelligheid staat voorop, maar uiteraard wilt hij ook heel graag winnen. Zo werd hij vorig seizoen nog kampioen met de JO13-2.

  Hij kan heel goed verdedigen, maar aanvallend zou het nog wel iets beter kunnen, volgens hemzelf.

  Zijn favoriete trainer is Patrick Spuijbroek, helaas kan die hem hiermee niet helpen, want die is nu zijn trainer niet meer.

  In Nederland is er voor hem maar is Feyenoord zijn cluppie. Zo heeft hij de afgelopen jaren al regelmatig kunnen juichen met o.a. een kampioensschap, twee bekers en twee JC -schalen.

  Ondanks dat hij alles wel leuk vindt, denkt hij dat er wel iets verbeterd kan worden bij Groote Lindt. De kleedkamers zijn niet meer van deze tijd en hij zou dan ook graag meer douches zien. Wellicht kan hij over een tijd zelf de nieuwe kleedkamers ontwerpen, want hij wil architect worden.

  Dan de wedstrijd, Sjoerd is er van overtuigd dat Groote Lindt en zet dan ook in op een 3-1 overwinning !!

  Wij wensen Sjoerd een mooie dag toe !!