• PUPIL VAN DE WEEK: ROBIN ZWIERS

 • In een competitie, waar geen enkele ploeg er echt bovenuit stijgt, speelt Groote Lindt deze zaterdag  tegen Asperen. Bij een overwinning doen ze goede zaken, want de koploper staat op slechts 3 punten afstand.

  Ze worden hierbij ondersteund door de Pupil van deze week, Robin Zwiers.

  Robin is ruim 4 jaar lid van Groote Lindt en heeft het daar heel goed naar zijn zin. Hij vindt alles leuk aan de club. De wedstrijden, trainingen, maar ook de gezelligheid onderling.

  Hij is dit jaar begonnen aan de middelbare school en ook op het Develsteincollege heeft hij het goed naar zijn zin. Naast school en Groote Lindt heeft hij nog een hobby..voetbal.of hij nog andere hobby’s heeft..nee eigenlijk niet,zegt hijzelf lachend,eigenlijk alleen voetbal.

  Zijn sterkste punt is zijn snelheid en je kan hem dan ook gerust diep sturen, want hij loopt toch iedereen eruit, maar daar komen we ook meteen bij zijn mindere punt .één-op-één met de keeper..vooral de twijfel als hij op het doel afgaat. Hopelijk kan zijn favoriete trainer, Patrick Spuijbroek, hem hierbij helpen.

  Graag zou hij dan ook zo koelbloedig zijn als Hakim Ziyech, zijn favoriete speler. Hij hoopt dan ook vurig dat deze speler, Ajax eindelijk weer eens kampioen van Nederland maakt. Ieder kampioensschap van Ajax is dan ook zijn mooiste voetbalmoment.

  In het buitenland heeft hij als mooiste club, Bayern Munchen en Zinedine Zidane is volgens Robin de beste trainer in het buitenland.

  Hij is regelmatig bij de wedstrijden van het eerste aanwezig, maar dan gaat hij liever zelf voetballen en volgt hij ze op een afstandje.

  Robin gaat in ieder geval voor een klinkende overwinning van 4-1 en dat beloofd dus wat .

  Wij wensen Robin een hele leuke middag toe !!