• PUPIL VAN DE WEEK: RICK VOLLAARD en HAMZA ZERFAOUI

 • De laatste thuiswedstrijd van het seizoen en Groote Lindt kan vrijuit spelen na de twee overwinningen op rij. Deze keer komt de trotse koploper EBOH op bezoek. We verwachten dan ook veel toeschouwers en na afloop is er ook nog een gezellige derde helft. Deze keer worden ze geholpen door twee pupillen van de week, Rick Vollaard en Hamza Zerfaoui.

  De 13-jarige Rick speelt al geruime tijd bij de club, begonnen bij de F-pupillen,  gaat hij volgend seizoen naar de JO15. Dit geldt ook voor de 12-jarige Hamza, die pas dit seizoen bij de club is gekomen. Ze hebben het in ieder geval heel erg naar hun zin en vooral naar de wedstrijden op zaterdag kijken ze naar uit. Dit is ook niet verwonderlijk, want de jongens van JO13-1 winnen bijna alles en niet alleen in de competitie, maar ook in de beker.

  Dit doen ze onder leiding van hun favoriete trainer, Jeroen Hoogstraten. Dit is uiteraard wel een slimme keuze van de jongens, om zeker te zijn van hun basisplaats bij de komende wedstrijd ;-).

  Dan de favoriete spelers van de jongens in de eredivisie. Voor Hamza is dat Hakim Zyech. Dit is wel een logische keuze, want Ajax is zijn cluppie. Rick daartegen gaat voor een verrassende keuze en ik hoop niet dat hij hetzelfde kapsel gaat dragen, maar hij gaat voor de altijd vrolijke Nathan Rutjes.

  In het buitenland gaat Rick voor het Londense  Chelsea als favoriete club. Hamza gaat hierbij toch voor Barcelona. Wel hebben ze beide dezelfde topspeler als voorbeeld en dat is Lionel Messi.

  Het mooiste voetbalmoment beleefde Rick vorig seizoen. Dat was het moment dat de JO13-1 een beslissingswedstrijd op neutraal terrein moest spelen om niet te degraderen. Na een heuse thriller wonnen de mannen de wedstrijd na strafschoppen. Het mooiste moment voor Hamza is dat Marokko het WK heeft bereikt en hij hoopt dan ook vurig dat ze heel ver gaan komen op het WK. Eén ding is in ieder geval al gelukt, ze zijn al verder gekomen dan het Nederlands elftal.

  Rick komt heel vaak kijken bij het eerste en Hamza is ook regelmatig aanwezig en over deze wedstrijd hebben ze dan ook een heel goed gevoel. Ze gaan dan ook allebei voor een mooie overwinning. Rick zegt 2-1 en Hamza gaat voor een 3-1. Hopelijk scoort hun favoriete speler , Nasir El Arbaoui, ook weer een doelpunt.

  Wij wensen Rick en Hamza een hele fijne middag toe en na afloop gaan we genieten van een gezellige Derde helft !!

 • Hamza

 • Rick