• PUPIL VAN DE WEEK: MITCHELL DE WINTER

 • Eindelijk is het zover. De competitie gaat beginnen en dat is even wennen, want het is al 23 september. Na een wisselend seizoen, gaat Groote Lindt dit seizoen weer voor een mooie positie op de ranglijst.

  We starten met een wedstrijd tegen Streefkerk en doen dit met de hulp van de pupil van deze week en wellicht de toekomstige keeper van het eerste, Mitchell de Winter.

  Het gezin de Winter is zeer actief bij Groote Lindt en het is dan ook niet gek, dat Mitchell het rood-witte virus al vanaf zijn geboorte heeft meegekregen.

  Mitchell begon bij de kabouters en is ondertussen al meer dan 6 jaar lid. Het is niet heel verwonderlijk dat hij keeper is geworden. Zijn vader is namelijk ook keeper, maar daar waar zijn vader het vooral moet hebben van zijn vocale daden, laat Mitchell het gewoon zien met mooie reddingen.

  Duiken kan hij als de beste, maar hij vindt zelf, dat hij vooral in de coaching nog wat kan leren en dat hij dit vooral wat harder moet doen. 

  Ballen uit het net vissen is uiteraard niet zijn favoriete hobby, maar wel is hij regelmatig aan de waterkant te vinden met een hengel, hij heeft zelfs een keer een enorme karper gevangen, er gaan geruchten dat deze wel 150 kilogram woog.

  Zijn favoriete club in Nederland is Feyenoord, de huidige kampioen. Heel verrassend is het dan ook uiteraard niet, dat Brad Jones zijn grote voorbeeld is. In het buitenland gaat hij niet voor Real Madrid of Barcelona, maar voor RB Leipzig, omdat iedereen al die andere clubs noemt.

  Bij Groote Lindt heeft hij vele trainers meegemaakt. Hij vindt het dan ook lastig om hieruit zijn favoriet te kiezen. Hij gaat dan ook voor Marcel Wattimena ( onder lichte dwang van Marcel tijdens het interview ), Danny Bos en Jeroen Hoogstraten.

  Zijn allermooiste voetbalmoment komt uit de laatste wedstrijd van het vorige seizoen. Toen speelden ze met de JO-13 1 een superspannende degradatiekraker en wonnen ze na een bloedstollende penaltyserie en pakte hij de laatste beslissende penalty.

  Mitchell is een echte Lindtenaar en bij het eerste is hij dan ook bij alle thuiswedstrijden en veel uitwedstrijden te vinden. Hier is zijn favoriete speler uiteraard Raymond Klootwijk.

  Voor vanmiddag is hij hoopvol gestemd en hij gaat dan ook voor een mooie 2-0 overwinning !!

  Wij wensen Mitchell een hele leuke dag toe !!