• PUPIL VAN DE WEEK: MIKE VERMEER EN NICK LUPPES

 • De winterstop zit erop en het eerste mag dan ook weer aan de bak voor de eerste competitiewedstrijd van 2018. Ze trappen af tegen DFC uit Dordrecht.

  Het beloofd een spannende pot te worden, want op de ranglijst is er weinig verschil tussen beide ploegen. Voor de zekerheid zetten we dan ook twee Pupillen van de Week in voor de support.

  Deze keer zijn het de twaalf jarige Mike Vermeer en Nick Luppes. Beide spelen al 6 jaar bij Groote Lindt en afgelopen weekend werd Mike zelfs nog kampioen met de mannen van JO13-1.

  Ze kunnen goed met elkaar opschieten en doen beide op school VWO. Nick doet dit op het Develsteincollege en Mike bij het Walburg College.

  Ik leerde ook weer veel nieuwe programma’s kennen. In hun vrije tijd kijken ze namelijk graag naar de volgende aanraders: Kwebbelcop en Game Meneer.

  Beide zijn topverdedigers die moeilijk te passeren zijn, maar doen op de trainingen hun best om hun voetbal skills te verbeteren. Ze zijn het dan ook op veel vlakken eens met elkaar. Beide hebben namelijk Danny Bos als favoriete trainer, alleen heeft Mike ook Jeroen Hoogstraten genoemd. Dit is wel heel slim van hem, want je wilt natuurlijk niet wissel zitten ;-)

  Op één vlak verschillen ze toch wel van elkaar. Afgelopen zondag was de Klassieker Ajax ?? Feyenoord en ik kan u vertellen dat Nick het meest heeft genoten van de uitslag. De favoriete speler van Nick is dan ook Kesper Dolberg en voor Mike is dat Tony Vilhena.

  Beide jongens hebben het heel goed naar hun zin bij de club en vooral de gezelligheid voert de boventoon. Ze hebben dan ook al mooie momenten beleefd en scoorde Nick al eens met een afstandschot, en Mike schoot bij de E-tjes zelfs een vrije trap vanaf de middenlijn in de goal.

  Ze zijn niet bij iedere wedstrijd van het eerste, maar komen wel regelmatig kijken als er een bekende Pupil van de Week is.

  Deze zaterdag gaan ze beide voor een mooi overwinning van Groote Lindt. Nick gaat voor 3-2 en Mike voor 3-1. Hopelijk scoren dan ook hun favoriete spelers, Danny Bos en Tom Koetsenruijter.

  Wij wensen Mike en Nick heel veel plezier !!

   

   

   

 • Mike Vermeer

 • Nick Luppes