• PUPIL VAN DE WEEK: KEVIN VERSTEEG EN RAVI HUISMAN

 • Nog altijd zijn ze volop in de race voor het kampioenschap, maar er moet dan wel dit weekend gewonnen worden van SVW. Afgelopen weekend troffen ze elkaar ook en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Uiteraard gaan we voor een mooie overwinning.

  Het moet  gaan lukken want we hebben deze keer twee pupillen van de week, Kevin Versteeg en Ravi Huisman. Deze twee stoere mannen zijn beide 12 jaar en spelen bij de JO13-1.

  Kevin zit op het Develsteincollege en doet daar ook de sportklas. Ravi doet havo/vwo op het Walburgcollege.

  Ravi geeft aan dat Kevin een hele goede voorzet heeft en dat is zeer handig als je rechts voorin staat. Als we aan Kevin vragen wat het sterkste punt is van Ravi, dan geeft hij aan dat hij geweldig kan duiken. Ravi is dan ook keeper en verdedigt zijn doel met volle overgaaf.

  Ze houden allebei van gamen, Call of Duty en Fifa 19 zijn de favoriete games en uiteraard Fortnite. Wellicht kunnen ze bij ieder doelpunt een dansje doen uit dit spel.

  In Nederland is er voor beiden maar één team en dat is Feyenoord. De ploeg die in de laatste jaren veel prijzen heeft gepakt. Voor Kevin is het kampioenschap van twee jaar geleden dan ook zijn favoriete voetbalmoment. Het schijnt dat hij drie weken op de Coolsingel feest heeft gevierd.

  Het mooiste moment van Ravi is een kampioenschap met de JO13-2. Dit was groot feest na een mooi seizoen, maar helaas was er geen huldiging voor het stadhuis van Zwijndrecht.

  Dan een heel slim antwoord van beide Lindtenaren. Op de vraag wie hun favoriete trainer is, zeggen ze beiden volmondig de naam van hun huidige trainer, Rutger Roodbol. Een basisplaats is voor de komende weken geregeld ;-)

  Ze spelen al vele jaren bij Groote Lindt. Beiden zijn ze begonnen bij de kabouters en het leukste vinden ze toch de wedstrijden.

  Ze zijn niet bij alle wedstrijden van het eerste aanwezig, maar dit weekend gaan ze het eerste naar een overwinning toejuichen. Ze hebben geen favoriete speler, want dat is iedereen.

  Dan de voorspellingen van de mannen. Kevin gaat voor een 3-2 overwinning en Ravi gaat voor een 3-1 overwinning. We tekenen in ieder geval voor beide uitslagen.

  Wij wensen Kevin en Ravi een hele leuke middag toe !!

   

   

 • Kevin
 • Ravi