• PUPIL VAN DE WEEK: KAHLEN KORTLEVER

 • Zaterdag 22 september, het heeft een aantal maanden geduurd, maar eindelijk gaat de bal weer rollen voor de competitie. We beginnen met een thuiswedstrijd tegen De Alblas.

  Het is lastig inschatten, maar stilletjes hopen we op een hoge eindklassering. Deze wedstrijd moet in ieder geval goed komen, want we hebben als Pupil van de week, Kahlen Kortlever.

  Kahlen speelt sinds een jaar of drie bij Groote Lindt en dit seizoen bij JO13-2. Haar beste positie is voorin. Zij is dan ook lastig af te stoppen voor iedere verdediging. Verdedigen is haar mindere punt, zegt ze zelf. Hier had ze nog wel wat tips kunnen gebruiken van haar favoriete trainer, Daphne Molegraaf.

  In haar vrije tijd heeft ze aardig wat hobby’s . Zo spreekt ze graag af met vriendinnen en gaat ze ook regelmatig shoppen. Ik heb dan ook meteen aangegeven dat ze hiervoor wel de creditcard van haar vader kan gebruiken.

  De beste club in Nederland is voor haar Feyenoord, het was dan ook super voor haar, dat de Rotterdammers in 2017 landskampioen werden onder aanvoering van haar grote idool, Dirk Kuijt.

  Thuis eet ze het liefst taco’s en het hele gezin zit dan met een sombrero op hun hoofd aan tafel.

  Haar favoriete programma op TV is Goede tijden Slechte tijden. Gelukkig zijn het bij Groote Lindt alleen maar goede tijden, want ze heeft het altijd goed naar haar zin bij de club. De wedstrijden, trainingen en de wedstrijden bij het eerste vindt ze gezellig.

  Deze zaterdag dus de wedstrijd tegen De Alblas en Kahlen heeft er veel vertrouwen in. Ze gaat voor een 3-0 overwinning en hopelijk scoort haar favoriete speler Nasir El Arbaoui ook nog een doelpunt.

  Wij wensen Kahlen een fijne middag toe !!