• PUPIL VAN DE WEEK: JERRE COK

 • Zaterdag 18 november gaat een mooie en lange dag worden. Vandaag staat er namelijk een belangrijke pot op het programma, tegen onze buren van ZBC’97. Aansluitend zal er de befaamde derde helft zijn, waarbij wij hopen te kunnen proosten op de overwinning van Groote Lindt.

  Aan één persoon zal het niet liggen vandaag, want dat is de pupil van deze week, Jerre Cok ( met c.o.k.).

  Jerre is bijna opgegroeid bij Groote Lindt. De familie Cok is dan ook een vertrouwd gezicht bij de club. Zo speelt zijn zus ook voetbal en probeert zijn vader zo nu en dan nog een balletje te trappen bij de Vets, tussen alle werkzaamheden en vergaderingen bij de Lindt door.

   Het schijnt dat zijn ouders hem al na een half jaar wilde opgeven voor de kabouters, maar dat was toch echt iets te vroeg.

  We zijn ondertussen 12 jaar verder en Jerre heeft er al dik 8 jaar opzitten bij de club. Begonnen bij de kabouters, is hij ondertussen bij de JO13-1 belandt. Ze hebben een hele leuke en talentvolle groep, die meedraaien in de top van de competitie.

  Jerre moet het vooral hebben van zijn snelheid en zijn verwoestende schot. Gelukkig is hij heel snel, want fysiek kan hij nog wel wat verbeteren, zegt hij zelf. Dit zal dan moeten gebeuren door zijn favoriete trainer, Jeroen Hoogstraten.

  Zijn favoriete club in Nederland is Feyenoord en in het buitenland is dat Borussia Dortmund. Deze club heeft vooral zijn hart gestolen, na een bezoek bij de wedstrijd van Borussia tegen Hoffenheim. Hij keek toen zijn ogen uit tussen de 80 duizend toeschouwers. Hij zag zichzelf al voetballen in dit sfeervolle stadion, samen met zijn held, Pierre- Emerick Aubameyang. Wat zou dat een snel en levensgevaarlijk duo zijn.

  Het allermooiste bij Groote Lindt vindt hij toch het pupillenkamp, hij heeft er dan ook nog geen één gemist.

  Vandaag is hij Pupil van de week, maar hij mist eigenlijk nooit een wedstrijd van het eerste. Hij was er dan ook bij op die legendarische dag, toen Groote Lindt promoveerde na een knallende 7-0 overwinning op NSVV.

  Vandaag gaat Jerre voor een 2-1 overwinning op ZBC’97 en dan scoort hopelijk zijn favoriete speler, Tom Koetsenruijter.

  Wij hopen dat Jerre een mooie dag heeft en na afloop gaan we genieten van de Derde helft !!