• PUPIL VAN DE WEEK: JENS JONAS

 • Het gaat eindelijk weer gebeuren, een thuiswedstrijd voor Groote Lindt en wat voor één. Dit weekend de absolute kraker tegen de medekoploper Arkel. Een zware tegenstander dus, maar gelukkig hebben we de hulp van onze Pupil van de Week, Jens Jonas.

  De 12-jarige Jens zit sinds dit jaar op het Develstein college en is ook daar druk met sport bezig, want daar doet hij de sportklas. Eigenlijk is alles bij Jens voetbal, want zijn hobby is Ajax kijken en als favoriete TV zender heeft hij Fox Sports.

  Het is allemaal niet vreemd, als je ouders bijna een bed hebben staan bij Groote Lindt. Alleen is er wel degelijk een verschil tussen Jens en zijn vader. Ze zijn namelijk allebei heel technisch, maar Jens is dat op het veld en zijn vader meer bij de klusdag.

  Jens speelt al vanaf zijn derde jaar bij Groote Lindt. Ja, hij was er al vroeg bij, bijna vanuit de luiers het veld in. In de afgelopen jaren heeft hij dan ook al vele trainers gehad en zijn favoriete trainer is Jeroen Hoogstraten.

  Dit seizoen hoopt hij eindelijk weer eens op een kampioenschap van zijn cluppie, Ajax. Aan de hand van zijn grote voorbeeld, Frenkie de Jong, moet dit toch weer eens gaan lukken.

  Jens heeft in ieder geval al een kampioenschap binnen. Bij de F-Pupillen werd hij namelijk zelf al een keer kampioen.

  In ieder geval heeft hij het super naar zijn zin bij de club en ook bij de wedstrijden van het eerste is hij bijna altijd aanwezig. Wie weet komt er ooit het moment dat hij zelf in het eerste elftal speelt.

  Dan de wedstrijd, Jens is er van overtuigd dat Groote Lindt gaat winnen en zet dan ook in op een 1-0 overwinning, met hopelijk het winnende doelpunt van zijn favoriet, Michael Slingerland !!

  Wij wensen Jens een mooie dag toe !!