• PUPIL VAN DE WEEK: ISAQUE SOUSA

 • De eerste thuiswedstrijd van het seizoen liep niet zoals gehoopt. Op een zwaar bijveld, in de stromende regen, werd er in blessuretijd verloren.

  Tijd dus voor een mooie overwinning dit weekend. Deze keer is Unitas de tegenstander en hebben we de support van de Pupil van deze Week, Isaque Sousa.

  Isaque is 12 jaar en voetbalt op dit moment bij de JO13-1. Daar is hij een levensgevaarlijke linksvoor en is bevreesd door iedere tegenstander. Hij kan namelijk heel goed dribbelen.

  Verdedigen vindt hij lastiger en dat kan hij wel verbeteren, zegt hijzelf. Hij probeert daarop ook te trainen. Tegenwoordig met Rutger Roodbol als trainer, maar in het verleden was dit door zijn favoriete trainer Jeroen Hoogstraten.

  Zijn absolute favoriet in het voetbal is Neymar. De Braziliaanse topvoetballer is een voorbeeld voor hem en graag zou hij een keer een dag willen ruilen met deze superster. Wellicht wordt Isaque in de toekomst ook zo goed en kan hij zelf gaan voetballen bij zijn favoriete club, Barcelona. Uiteraard met een tussenstop bij zijn favoriete club in Nederland en dat is voor hem Feyenoord.

  Isaque speelt al sinds de F-pupillen bij Groote Lindt en daar heeft hij het goed naar zijn zin. Hij vindt het vooral heel gezellig en regelmatig gaat hij dan ook mee op Pupillenkamp.

  Zijn mooiste moment beleefde hij in de wedstrijd tegen Hardinxveld, waar hij in de allerlaatste seconde, de winnende goal scoorde met een kopbal.

  Als er iets moet veranderen bij Groote Lindt, dan zijn het de velden volgens Isaque, en dat willen we allemaal wel.

  Deze keer speelt Groote Lindt dus tegen Unitas, maar Isaque is meestal wel aanwezig bij de thuiswedstrijden van het eerste en deze keer dus als de Pupil van de week. Hij heeft er een goed gevoel over en gaat voor een mooie 3-0 overwinning.

  Hopelijk scoort zijn favoriete speler, Tom Koetsenruijter, ook een doelpunt.

  Wij wensen Isaque een fijne wedstrijd toe !!

  PS. na afloop van de wedstrijd is er weer de gezellige Derde helft om de (hopelijke ) winst te vieren !!