• PUPIL VAN DE WEEK: ISABEL DE HEER EN NISHAINELEY BALENTINA

 • Het is eind januari en nog altijd heeft Groote Lindt, door afgelastingen, geen enkele competitiewedstrijd gespeeld. Dit weekend dan maar de wedstrijd tegen sv Meerkerk. Er vanuit gaande dat de wedstrijd doorgaat, zetten we twee Pupillen van de Week in: Isabel de Heer en Nishaineley Balentina.

  Ze zijn allebei 12 jaar en beide dames spelen al vele jaren met veel plezier bij Groote Lindt. Begonnen bij F-jes, hebben ze al vele leuke dingen mee gemaakt en staan ze echt wel hun mannetje bij de wedstrijden. Isabel staat achter in de defensie en zorgt ervoor dat er niemand doorheen komt. Nishaineley staat juist voorin en heeft altijd razendsnelle acties waar menige defensie de grootste moeite mee heeft. De acties heeft ze waarschijnlijk van Fifa19, want dat vindt ze leuk om te spelen.

  Na de wedstrijd van het eerste ontvangt de Pupil van de week altijd een lekker patatje, maar het liefst eten de dames iets heel anders. Isabel is gek op macaroni en Nishaineley gaat voor heerlijke roti.

  Als favoriete speler gaan ze beiden niet voor Lionel Messi of Cristiano Ronaldo. Nee, ze gaan uiteraard voor de Nederlandse Lieke Martens, de beste speelster van de wereld, die komende zomer met Oranje het WK wil winnen.

  Als we kijken naar hun eigen hoogtepunten, dan gaan we met Nishaineley terug naar vorig seizoen, want toen behaalde ze met de JO13-2 het kampioenschap. Dat was uiteraard groot feest en ze kan dan ook niet wachten op het volgende kampioenschap.

  Isabel heeft ook al een hoogtepunt, terwijl dit eigenlijk nog moet komen. Zij werd namelijk pas geleden uitgenodigd door de KNVB om mee te komen trainen met de beste voetballende meisjes uit het district Zeeland en West-Brabant, dat is natuurlijk geweldig. Wie weet wordt zij wel de nieuwe Lieke Martens en dan kunnen we zeggen dat ze vroeger bij Groote Lindt heeft gespeeld.

  Hun huidige trainers zijn ook hun favoriete trainers. Voor Isabel is het Rutger Roodbol en voor Nishaineley is dat Patrick Spuijbroek??..heel slim uiteraard, want een basisplaats is na dit stukje gegarandeerd.

  Hopelijk komen er snel weer veel meiden bij, zodat Isabel en Nishaineley nog jaren bij Groote Lindt kunnen voetballen. Het liefst zouden ze dan ook hebben, dat er een aparte vrouwen kleedkamer komt.

  Dit weekend de wedstrijd tegen sv Meerkerk en ze zijn beide positief gestemd. Ze gaan beide voor een overwinning Nishaineley gaat voor een 4-1 overwinning en Isabel gaat voor 3-2.

  Hopelijk scoren beide favoriete spelers Danny Bos en Tom Koetsenruijter ook een doelpunt, want dan is de middag helemaal geslaagd.

  Wij wensen Isabel en Nishaineley een hele fijne middag toe !!

   

   

   

 • Isabel de Heer

 • Nishaineley Balentina