• PUPIL VAN DE WEEK: IAN DE HEER

 • De laatste thuiswedstrijd van het jaar 2018. Na een mooie overwinning op concurrent Arkel, volgde afgelopen weekend helaas een nederlaag tegen Ameide. Dit weekend de kans om weer een overwinning te boeken tegen een ploeg uit de bovenste regionen. Schelluinen is de tegenstander en deze keer de support van de pupil van deze week, Ian de Heer.

  Ian is ook al weer heel lang actief bij de club. Hij speelt namelijk al vanaf de kabouters bij Groote Lindt en heeft het daar heel goed naar zijn zin. Voetbal zit blijkbaar in de genen, want op de vraag wat hij het leukste vindt bij Groote Lindt en wat zijn hobby’s zijn, krijg ik bij beide het antwoord??..gewoon lekker voetballen.

  Ian is vooral heel goed in het verdedigen. Hij staat meestal laatste man en je moet toch wel heel goed zijn om hem te passeren. Zelfs zijn grote voorbeeld Cristiano Ronaldo zou de grootse moeite hebben om hem te passeren.

  Veel heeft hij te danken aan zijn favoriete trainer Patrick Spuijbroek. Wellicht kan hij hem nog een aantal handige tips geven voor als hij een keer voorin staat. Dat is namelijk het punt dat hij nog zou kunnen verbeteren, volgens hemzelf.

  Ondanks dit, beleefde hij pas geleden zijn favoriete voetbalmoment. Hij scoort niet veel, maar deze keer vloog de bal er prachtig in. Helaas kon ik het niet terug zien op Fox Sports, maar ik hoorde in de wandelgangen, dat hij een goal maakte waar Lionel Messi nog jaloers op zou zijn.

  In Nederland heeft hij Feyenoord als favoriete club en hopelijk kan de ploeg uit Rotterdam Zuid weer de aansluiting vinden bij Ajax en PSV.

  Ian is niet altijd aanwezig bij de wedstrijden van het eerste, maar deze keer is hij er natuurlijk wel bij.

  Groote Lindt ?? Schelluinen, een wedstrijd die hopelijk gewonnen wordt en Ian gaat dan ook voor een 3-1 overwinning. Wellicht scoort zijn favoriete speler, Danny Bos. Al kan Danny zich beter focussen op het verdedigen, want daar is hij, net als Ian, toch het beste in.

  Het zal een drukke dag worden, want na afloop van de wedstrijd is er weer het traditionele Kerstrad waar vele mooie prijzen te verdelen zijn. Wellicht nog belangrijker, het is vooral heel gezellig !!

  Wij wensen Ian een fijne middag toe !!