• PUPIL VAN DE WEEK: DENNIS VAN PELT EN PEPIJN VAN VELDHOVEN

 • Daar waar vorige week nog een schaatsbaan was, kunnen we nu weer parkeren en dat betekend dat we dit weekend weer kunnen voetballen. Deze zaterdag speelt Groote Lindt tegen Ameide. Na de 3-3 tegen Vuren, is het weer tijd voor een driepunter. Om extra support te hebben, zetten we nu dan ook twee Pupillen van de Week in. Dennis van Pelt en Pepijn van Veldhoven.

  Beiden zijn al vele jaren lid van de vereniging. Ze zijn al heel vroeg begonnen. Bij de kabouters werden de eerste meters gemaakt en ondertussen zijn ze al bijna 8 jaar lid. Dennis staat op het doel en probeert iedere wedstrijd zijn doel schoon te houden. Pepijn staat in het veld en geeft aan dat hij heel goed kan passen.

  Doordeweeks moeten ze uiteraard naar school, maar zodra ze vrij zijn dan gaat Pepijn het liefste gamen en dan speelt hij voornamelijk Fortnite. Dennis houdt het ook hier op het voetbal.

  Wat ze ook heel leuk vinden is Stuk TV. Mocht u hier nog nooit van hebben gehoord. In dit programma bepalen de kijkers wat de mannen van Stuk TV moeten doen. Wellicht een leuk idee om dit ook bij Groote Lindt in te voeren, dat de spelers bepalen wat de trainers moeten doen.

  Waar het normaal een groot probleem is, kunnen hier Ajax en Feyenoord goed samen. Dennis is namelijk voor de club uit Amsterdam en Pepijn voor de club uit Rotterdam. Pepijn was vorig seizoen super gelukkig dat Feyenoord kampioen werd en dat is voor hem dan ook het mooiste voetbalmoment. Dennis heeft iedere wedstrijd zijn favoriete moment, want die vindt het gewoon leuk om met zijn team iedere week op het veld te staan en plezier te hebben.

  De favoriete speler van Dennis is Manuel Neuer en ooit hoopt hij de plek over te nemen onder de lat bij Bayern Munchen. Voor Pepijn is Da Silva Santos jr. zijn favoriete speler....ik hoor u denken....wie.....we hebben het hier uiteraard over Neymar van PSG.

  Of de favoriete trainer van beide jongens ook dezelfde skills heeft als deze speler is te betwijfelen, maar we kunnen vragen aan Tom Koetsenruijter of hij tegen Ameide eens een dubbele schaar kan maken.

  De jongens zijn niet altijd aanwezig bij de wedstrijden van het eerste, maar bij deze wedstrijd uiteraard wel en ze voorspellen dan ook beiden een mooie overwinning. Dennis voorspelt 4-2 en Pepijn gaat voor een 3-1 overwinning. Pepijn let vooral op Tom Koetsenruijter, want dit is zijn favoriete speler en Dennis let uiteraard op Raymond Klootwijk. Wellicht kan hij hem nog een paar tips geven.

  Wij hopen dat Dennis en Pepijn een leuke middag hebben!

   

 • Dennis van Pelt

 • Pepijn van Veldhoven