• PUPIL VAN DE WEEK: DAISHURON URBANO EN ROBIN VERMANING

 • Helaas moeten we melden, dat de laatste wedstrijden niet zijn verlopen zoals we hadden gehoopt. De komende wedstrijden spelen we helaas niet meer voor het kampioenschap. Neemt niet weg dat ze deze wedstrijden goed willen afsluiten. Deze keer is Hardinxveld de tegenstander en hierbij zijn Daishuron en Robin pupil van de week.

  Ze zijn allebei 12 jaar en spelen al geruime tijd bij Groote Lindt. Begonnen bij de kabouters, spelen ze beide op dit moment bij de JO13.

  Daishuron is een sterke verdediger, er komt geen speler voorbij en daarbij is zijn schouderduw zijn  grootste wapen. Robin speelt meestal rechtshalf, maar staat ook als rechtsback zijn mannetje.

  In hun vrije tijd spelen ze graag buiten, maar uiteraard gamen ze ook regelmatig. Fortnite is één van hun favoriete spellen. Wellicht kunnen ze bij opkomst wel zo´n dansje uit Fortnite doen.

  Robin kijkt ook graag voetbal op Tv en Daishuron kijkt graag naar de animatie serie TeenTitans Go.

  In Nederland zijn ze allebei voor een andere club. Daishuron gaat voor Feyenoord en voor Robin is Ajax de club. Afgelopen weekend kon hij dus juichen na de bekerwinst.

  Ze zijn het wel eens over de beste voetballer op dit moment. Dat is Lionel Messi. De baltovenaar van Fc Barcelona. Het zou wel mooi zijn als die bij Groote Lindt zou voetballen.

  Voor het favoriete voetbalmoment gaan we beide naar de kampioenschappen die ze hebben behaald bij Groote Lindt. Robin werd zelfs al twee keer kampioen. Daishuron scoorde bij een kampioensduel tegen Pelikaan ook nog en niet zomaar. Hij schoot de bal vanaf de middenlijn in de goal.

  Ze komen soms kijken bij het eerste elftal en zien dan ook regelmatig hun favorieten spelen. Voor Robin is dat Tom Koetsenruijter en voor Daishuron is dat Nasir El Arbaoui.

  Hopelijk gaat Groote Lindt deze wedstrijd dan ook winnen. Aan de pupillen van de week zal het niet liggen in ieder geval, want Robin gaat voor een 3-1 overwinning. Daishuron gaat ook voor een overwinning, maar volgens hem wordt het 2-1.

  Wij wensen Daishuron en Robin een hele leuke middag toe !!

 • DAISHURON URBANO
 • ROBIN VERMANING