• PUPIL VAN DE WEEK: CHURIVIËLLA KOEIMAN

 • Eindelijk weer een thuiswedstrijd voor Groote Lindt. De laatste thuiswedstrijd is al weer meer dan een maand geleden. Dit weekend de wedstrijd tegen Leerdam Sport. Deze wedstrijd moet eigenlijk gewonnen worden om los te komen van de onderste ploegen. Deze keer worden ze geholpen door de Pupil van deze Week, Churiviëlla Koeiman.

  Churiviëlla speelt al ruim een jaar bij Groote Lindt. Ze speelt haar wedstrijden bij de JO13-3, maar doet soms ook mee met het gezellige en goed voetballende meidenteam.

  Ze is een kei in het verdedigen en de aanvallers van de tegenstander komen haar niet zomaar voorbij. Het enige dat ze wel beter zou kunnen is het koppen, zegt ze zelf. Wellicht kan ze hierbij geholpen worden door haar favoriete trainer Marcel Miog. Die kopt al jaren bij de veteranen alle ballen weg.

  Ze zit op de Twee Wieken en daar zit ze voor het laatste jaar. Volgend jaar gaat ze naar de middelbare school. Na school speelt ze graag buiten en thuis kijkt ze graag naar de vlogs van Pauline Tilstra. Aan het eind van de dag is het dan weer hopen dat haar favoriete eten, lasagne is gemaakt.

  In het betaalde voetbal heeft ze ook een aantal favorieten. In Nederland is ze gek van Justin Kluivert, die op dit moment nog voetbalt bij Ajax, maar grote kans dat ze volgend jaar naar Italië moet om hem te zien voetballen.

  In het buitenland gaat ze voor een andere topvoetballer. Daar gaat ze voor de Braziliaan Neymar da Silva Santos Júnior, kort gezegd, Neymar. De stervoetballer van PSG. Wellicht lukt het Churiviëlla wel om in de toekomst bij de vrouwen van PSG te voetballen.

  Eigenlijk vindt ze alles wel leuk bij Groote Lindt en regelmatig is ze ook aanwezig bij de wedstrijden van het eerste.

  Het is te hopen dat haar voorspelling uitkomt, want ze gaat voor een 4-1 overwinning !!

  Wij wensen Churiviëlla een hele leuke middag toe !!