• PUPIL VAN DE WEEK: BEAU HOLLEMANS

 • Weer een belangrijke overwinning afgelopen week tegen IFC. Groote Lindt doet nog volop mee in de top van de ranglijst en hopelijk komen daar deze zaterdag drie punten bij. Ze spelen tegen Vuren en krijgen daarbij de hulp van de Pupil van deze week, Beau Hollemans.

  De 12-jarige Beau is al ongeveer 7 jaar lid van de club. Begonnen bij de kabouters, heeft hij alle seizoenen doorgelopen met veel plezier. Hij vindt het namelijk heel gezellig bij de vereniging en tevens geeft hij aan dat hij heel veel leert.

  Zijn sterke punt vindt hij zelf zijn steekpass. Het schijnt dat hij dezelfde steekballen geeft als zijn favoriete speler Cristiano Ronaldo. Hopelijk kan hij binnenkort ook net zo hard schieten, want dat zou hij graag verbeteren.

  Hij is helemaal gek op voetbal, want ook als hij klaar is met school, gaat hij het liefste meteen weer aan de slag met de bal. Energie haalt hij uit zijn favoriete eten, spaghetti.

  In Nederland is er voor hem maar 1 club en dat is de club uit Rotterdam Zuid, Feyenoord. Bij de regerend kampioen is Steven Berghuis één van zijn favorieten.

  Waar hij in de eredivisie Giovanni van Bronckhorst als favoriete trainer heeft. Gaat hij bij Groote Lindt voor Arno Fortuin, waar hij goede herinneringen aan heeft.

  Zijn mooiste voetbalmoment beleeft hij bij de E-tjes. Daar scoort hij een doelpunt met zijn knie en hij gaf aan dat de bal in de kruising vloog. Hoe hij het deed weet hij niet meer, maar dat maakt ook helemaal niets uit.

  Vroeger kwam hij regelmatig bij het eerste kijken, maar tegenwoordig niet zo vaak meer, maar vandaag is hij nadrukkelijk aanwezig. Hij heeft dan ook geen vaste favoriet, maar hij gaat voor het hele elftal. Zijn voorspelling is in ieder geval positief. Het wordt 3-1 !!

  Wij wensen Beau een leuke dag toe !!