• Prima seizoensopening voor Groote Lindt

• In de eerste competitiewedstrijd wist Groote Lindt de volle winst te pakken. Tegenstander Streefkerk kon terug kijken op een uitstekende voorbereiding met veel doelpunten en was dan ook vol zelfvertrouwen naar Zwijndrecht afgereisd. Dat dit geen garantie is voor succes in de competitie bleek in de wedstrijd tegen Groote Lindt.

"De Lindt" startte in de thuiswedstrijd, op het zonovergoten Bakestein, fel en wist Streefkerk direct onder druk te zetten. In de eerste minuten van de wedstrijd resulteerde dit in een aantal hoekschoppen en prima schot van Rick Schenk die door de Streefkerkse keeper net uit het doel kan worden getikt. Na de eerste schrik kwam Streefkerk wat meer in de wedstrijd maar kwam niet verder dan een vrije trap op de rand van de zestienmeter en aantal kansen na onnodige fouten van de Zwijndrechtse verdedigers. Met een 0-0 ruststand gingen beide elftallen naar de kleedkamer.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld in een voor de toeschouwers aantrekkelijke wedstrijd. In de 78e minuut wist Nasir el Arboui voor Groote Lindt de ban te breken. Na een uitstekende aanval schoof hij de bal, één op één met de Streefkerkse keeper, in het doel. De bekende tune klonk over het veld en de opluchting was bij spelers en technische staf enorm. In de laatste minuten bleef een echt slotoffensief van Streefkerk uit en wist Groote Lindt de zo belangrijke 3 punten binnen te slepen.

Aangezien Groote Lindt 2 als debutant in de reserve Hoofdklasse een overwinning tegen Oranje Wit 2 kon laten noteren (2-1) en Groote Lindt 3 in de reserve 2e klasse Baronie 2 naar Brabant terugstuurde met een nederlaag(3-2) was er sprake van een "Super Saturday".