• Poolball wordt gespeeld met een ballenset die bestaat uit 15 gekleurde ballen en 1 witte bal. Groote Lindt beschikt over één set met ballen, die vervoerd dienen te worden in een speciale ballenkar. De ballenset is gemaakt voor poolball (niet voetballen buiten het speelveld!) en kan alleen per set worden besteld. Een complete set kost 250 euro en de levertijd van een nieuwe set bedraagt circa acht weken.

    Iedereen mag het spel spelen, maar de ballenset wordt alleen meegegeven aan (ouders van) Groote Lindt leden van 18 jaar en ouder. Door ondertekening van het formulier gaat (de ouder van) het lid er mee akkoord, dat hij/ zij verantwoordelijk is om de ballenset in zijn geheel (16 ballen in de kar) en in goede staat terug te brengen. Het formulier wordt na controle ook weer afgetekend door hetzelfde (ouder van) lid. 

    Ben je een bal kwijt of is een bal kapot, dan worden de kosten van een nieuwe set in rekening gebracht. De nieuwe set wordt besteld, het bedrag van je rekening geïncasseerd en uiteraard krijg je een kopie van de aanschaf. De incasso zal dus geen gedeelte zijn van de aanschaf, omdat de vereniging een compleet nieuwe set dient aan te schaffen. Het doel van dit formulier is niet om je 250 euro in rekening te brengen, maar om er zeker van te zijn dat je netjes met de spullen van de vereniging om gaat.

    Het onderstaande formulier ligt achter de bar. Wanneer je de ballenset meeneemt, dan vul je het formulier samen met de barmedewerker in. Je tekent het formulier ook weer samen met de barmedewerker af. De barmedewerker kijkt alleen even na of er een bal lek is en of er 16 ballen in de ballenkar zitten.

    Download hier het PoolBall aftekenformulier.