• Planning Presentatiegids "Panini Style"

  • Vorige week en afgelopen zaterdag zijn er in totaal meer dan 500(!) foto's gemaakt voor de presentatiegids "Panini Style". Wist je trouwens, dat er in de "panini" gids voor ieder team een aparte pagina is gereserveerd, er bij ieder team een logo kan worden geplaatst en de kosten hiervoor slechts 125 euro zijn?

    De kosten van de gids worden met de opbrengst van de logo's bekostigd. Wil jij een logo plaatsen bij jouw team? Stuur dan een e-mail naar info@grootelindt.nl. Overigens kan er ook een advertentie in de gids worden geplaatst. De kosten hiervoor bedragen 150 euro (kwart), 300 euro (halve) of 500 euro (hele pagina).

    Morgen worden in de loop van de middag alle gemaakte foto's online gezet. Let op! Dit is de zogenaamde ruwe versie. Deze foto zal de aankomende week worden bewerkt zodat deze kan worden opgenomen in de gids. Echter, de ruwe versie kun je al wel gebruiken om in te stellen als profielfoto voor de voetbal.nl app.

    We gaan proberen om de gids in de maand november af te ronden. De exacte leverdatum is afhankelijk van meerdere partijen, dus die zullen we gaan communiceren zodra we zeker weten dat we die datum ook echt gaan halen.