• Planning, advertenties en meer: presentatiegids "Panini Style"

 • De laatste drie jaar worden er van alle Groote Lindt teams identieke teamfoto's gemaakt. De foto's worden gemaakt op een centrale locatie en in exact dezelfde omgeving. Vorig jaar bijvoorbeeld zijn de teamfoto's gemaakt op Winkelcentrum Walburg in het filiaal van onze hoofdsponsor ING. Dit jaar gaan we nog een stapje verder.

  Naast de teamfoto's gaan we namelijk van iedere speler, speelster en begeleiders(s) ook een pasfoto maken. Alle foto's zullen worden geplaatst op een speciale teampagina wat zal gaan resulteren in een prachtig naslagwerk van 52 pagina's. Kortom "Panini Style". Het maken van de pasfoto's en het maken van de teamfoto's zullen we los van elkaar gaan doen. Van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 oktober willen we van alle leden een pasfoto maken. In de bestuurskamer zal hiervoor een speciale opstelling worden gemaakt. De teamfoto's zullen op zaterdag 28 oktober worden gemaakt voor onze kantine.

  Advertentiemogelijkheden
  Op iedere teampagina is ruimte gereserveerd voor één advertentie. Tevens is het mogelijk om een advertentie te plaatsen op een van de speciale advertentiepagina's. De presentatiegids wordt in eigen beheer uitgegeven, dus de opbrengst komt volledig ten goede aan VV Groote Lindt. Voor het plaatsen van een advertentie worden de volgende tarieven gehanteerd:

  • Advertentie op de teampagina 125E
  • Advertentie op een aparte pagina 1/4 pagina 150E
  • Advertentie op een aparte pagina 1/2 pagina 300E
  • Advertentie op een aparte pagina 1/1 pagina 500E

  Wilt u een advertentie plaatsen op een advertentie of teampagina? Stuur dan een e-mail naar info@grootelindt.nl. Vermeld aub in uw e-mail het type advertentie, dan nemen we direct contact met u op.

  Planning pasfoto's 24, 25 en 26 oktober: jeugd
  Wilma en Marcel zijn op deze dagen vanaf 17u45 aanwezig voor het maken van de pasfoto's. De kinderen kunnen zich normaal gaan omkleden voor de training, maar het verzoek is aan de teammanagers om zich eerst in de bestuurskamer te melden. Samen met de aanwezige teammanagers zal een volgorde worden bepaald welk team hoe laat (even) van het veld zal worden gehaald.

  De teammanager zorgt er zelf voor dat er een aantal Groote Lindt shirts aanwezig zijn waarmee de pasfoto's zullen worden gemaakt. De kinderen kunnen onderling wisselen tijdens het maken van de pasfoto's. Geen Groote Lindt shirt? Geen pasfoto. De kleding van de begeleiders is uiteraard afhankelijk van de rol in het team.

  Planning pasfoto's 24, 25 en 26 oktober: senioren
  Tijdens het maken van de pasfoto's voor de jeugd worden de aanvoerders van de seniorenteams verzocht om zich voor de training te melden in de bestuurskamer. Samen met de aanvoerder kan worden bepaald wat het beste tijdstip is voor het maken van de pasfoto's.

  Planning teamfoto's zaterdag 28 oktober: alle teams
  Samen met de teammanagers (jeugd) en de aanvoerders (senioren) maken we graag tijdens het maken van de pasfoto's een planning welk tijdstip op zaterdagochtend/begin van de middag 28 oktober het beste uitkomt voor het maken van een teamfoto. Hopelijk kunnen we alle wensen vervullen zodat we op vrijdag 27 oktober een schema naar ieders tevredenheid op de website kunnen presenteren.

  Wanneer een team niet wenst deel te nemen aan het maken van een teamfoto of de pasfoto's dan horen we dit uiteraard graag. De vereniging biedt dit naslagwerk graag aan haar leden aan, maar het is uiteraard geen verplichting om deel te nemen.