• Overwinning voor Groote Lindt in Streefkerk

• Onder lenteachtige omstandigheden startte Groote Lindt op het kunstgras in en tegen Streefkerk aan de lastige uitwedstrijd. Vanaf de aftrap liet Groote Lindt het balbezit aan Streefkerk dat via de sterke aanvaller probeerde voor het Zwijndrechtse doel te komen. Het was echter Groote Lindt dat via een afstandsschot van Wouter Jansen op voorsprong kwam: 0-1. Na reeds 30 minuten stond Streefkerk met 10 man na een 2e gele kaart. Direct daarna wist Groote Lindt via Rick Schenk de voorsprong verder uit te breiden. Zijn schot op doel werd door Streefkerkse keeper niet goed verwerkt en viel dan ook, na wat "grabbelwerk", in het doel: 0-2. Na rust een meer aanvallend Streefkerk wat na 70 minuten speeltijd met 9 spelers verder moest. Na wederom een 2e gele kaart kon een speler van Streefkerk het veld verlaten. Groote Lindt wist zich geen raad met het overtal op het veld en had moeite om de spitsen te bereiken. Streefkerk speelde alles of niets en gaf als team heel veel om nog een punt of meer uit de wedstrijd te slepen. Nadat een vrije trap door een blauw-zwarte aanvaller was doorgekopt belande de bal pardoes in het Zwijndrechtse doel. Streefkerk had het resultaat waar het zo hard voor het gewerkt en gaf nog meer energie en kracht. Groote Lindt had meer balbezit maar wist het niet verder uit te spelen.  Daarnaast hadden de Streefkerkse spelers niet meer de kracht om een aantal scoringsmogelijkheden te verzilveren. Groote Lindt kon dus de 3 punten mee naar Zwijndrecht nemen maar moet zich wel afvragen of de uitslag niet hoger had moeten zijn. Met dit resultaat blijft Groote Lindt op koers voor de 2e periodetitel.

Komend carnavalsweekend geen competitievoetbal in het district Zuid I. De competitie wordt hervat op zaterdag 9 maart a.s. met voor Groote Lindt wederom een uitwedstrijd tegen VVAC. (aanvang 15.00 uur)