• Ouder-kind training bij de JO15-1

  • Afgelopen zaterdag speelde de JO15-1 tegen hun ouders, broer of zus, jullie begrijpen het al…dit was natuurlijk DE wedstrijd van het seizoen!

    Na een serieuze warming-up van de JO15 spelers en een iets minder serieuze warming-up (lees rustig een balletje naar elkaar trappen) startte de wedstrijd. Voor onze trouwe lezers, jullie kunnen vast wel begrijpen dat een verslag maken over deze wedstrijd te lastig is, maar geloof de schrijver er is enorm veel gelachen, strijd geleverd en bij beide elftallen wilde niemand verliezen. Jullie kunnen dus ook zien dat ook de schrijver/fotograve veel moeite heeft gehad met het uitzoeken van de foto’s. Dus deze laatste keer kunnen jullie naar extra veel foto’s kijken.

    Alle ouders en spelers van de JO15-1 willen de trainers Koen en Devon bedanken voor hun inzet, rust, begeleiding en leerzame trainingen van dit seizoen. Ook bedanken we onze grensrechter Willem voor zijn inzet aan de zijlijn. En ik wil ook ons mediateam bedanken die elke week weer alle foto’s en stukjes op de site en social media plaatsen voor ons team. Klik hier voor de fotoreportage.

    Op naar een nieuw seizoen met nieuwe trainers, uitdagingen en sportiviteit!