• Oproep.Scheidsrechters

 • Beste allemaal,

  Het gaat goed met onze vereniging sinds jaren hebben we weer een sterke junioren afdeling, hiermee is de groei die we afgelopen jaren vertonen  verder door gezet.  Echter groei komt niet zonder gevolgen, het betekend ook dat we steeds meer mensen nodig hebben om de vereniging draaiende te houden.

  Niet alleen naast het veld in de vorm van trainers maar ook in het veld in de vorm van scheidsrechters. Met elkaar hebben we al een hoop moois bereikt maar om nog verdere stappen te kunnen bereiken moeten we de handen ineen slaan.

  Ik ben opzoek naar mensen die mij kunnen helpen om ons scheidsrechters bestand te vergroten en ik ben bang dat ik dit niet in mijn eentje lukt. Hierom wil ik graag een beroep doen aan jullie trainers want om jullie werk goed te kunnen doen op zaterdag zijn er voldoende Scheidsrechters nodig.

  Ik hoop dat jullie mij willen helpen met het volgende:

  • Idee├źn die helpen om mensen enthousiast te maken voor het scheidsrechters vak
  • Vraag via de vele groepsapps die lopen of er ouders bereid zijn om ons te steunen door af en toe een wedstrijdje te fluiten.
  • Ik hoop dat de trainers en teammanagers van JO17, JO19, Senioren & Selectie onder hun spelers willen vragen of er spelers zijn die interesse hebben om af en toe een JO13 wedstrijdje te fluiten
  • Ik hoop dat de trainers en teammanagers van JO15 onder hun spelers willen vragen of er spelers zijn die interesse hebben om af en toe een JO11 wedstrijdje te fluiten.

  In de kantine zal ik een lijst ophangen waar mensen zich  kunnen opgeven om ons te helpen. Uiteraard kunnen mensen zich direct bij mij opgeven.

  Uiteraard zal ik in zaken als begeleiding en opleiding faciliteren.

  Met Vriendelijke Groet,

  Kevin Bijkerk