• Opnieuw een Zwijndrechtse derby voor Groote Lindt 2

  • Zaterdag 4 november staat voor Groote Lindt 2 in de reserve hoofdklasse de tweede Zwijndrechtse derby op het programma. Om 12u30 is op Bakestein de aftrap van opnieuw een mooi affiche, namelijk Pelikaan 2 - Groote Lindt 2.

    De mannen van Ron van de Neut kende een goede start van de competitie, die begon met een prima thuisoverwinning op Oranje Wit 2 (2-1). Tot op heden heeft Het Tweede elf punten behaald en bezet daarmee een keurige zesde plaats in de hoofdklasse A. Vorig week trad het team aan met vele personele wijzigingen, maar desondanks (of dankzij) de "wissels" werd een 0-1 achterstand goedgemaakt en mocht een punt worden bijgeschreven.

    Ook Pelikaan 2 kent een goede seizoensstart. Pelikaan 2 mocht niet alleen een 1-8 overwinning noteren bij medepromovendus MZC'11 2, maar ook ASWH 2 (2-1), Kozakken Boys 2 (4-2) en SSV'65 2 (0-3) werden aan de zegekar gebonden. Het leverde Pelikaan 2 een tweede plaats (14 punten) op in de ranglijst met slechts één punt achter koploper Sliedrecht 2.

    Het belooft een mooi duel te worden. Uiteraard wensen wij de basisspelers Jordy (school), Devon (school), Steven (blessure) en Martin (blessure) zaterdag veel succes (studie) en sterkte (herstel) toe. Helaas kunnen zij er niet bij zijn/ moeten vanaf de zijlijn toekijken. Hun vervangers zullen er ongetwijfeld alles aan doen om de punten mee naar De Lindt te nemen.

    De wedstrijd staat onder leiding van de heer Pieter van der Zwan (Sr.) en is live te volgen via ons Twitter account. Tot zaterdag!