• Welkom op de speciale Opkikker pagina met daarop alle informatie, die beschikbaar is omtrent de samenwerking tussen Stichting Opkikker en VV Groote Lindt. Op deze pagina kun je tot 1 juni 2020 alle informatie lezen omtrent de status van het Opkikker Kledingplan. Op dit (15.05.2017) moment is de volgende informatie beschikbaar:

  Wat houdt de samenwerking precies in?

  Het doel van de samenwerking is om Stichting Opkikker financieel te ondersteunen en te promoten in het Drechtstedelijk gebied. Het bestuur van Groote Lindt heeft hiervoor in nauwe samenwerking met alle direct betrokkenen besloten om vanaf het seizoen 2014-2015 Stichting Opkikker als "hoofdsponsor" op te nemen op alle tenues van alle vertegenwoordigende elftallen.

  Al onze jeugd- en seniorenleden dragen dus hetzelfde tenue, hetzelfde trainingspak maar ook de coaches en trainers dragen dan bijvoorbeeld allemaal dezelfde jassen. En allemaal voeren zij natuurlijk prominent het logo van Stichting Opkikker.

  Waar zet Stichting Opkikker zich voor in?

  Stichting Opkikker (www.opkikker.nl) verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! We kunnen er heel veel over vertellen, maar je weet er alles van als je even een paar minuten de tijd neemt om naar het volgende filmpje te kijken.

 • Kick-Off samenwerking Stichting Opkikker en VV Groote Lindt

  Op 30 september 2013 vond de Opkikker avond plaats. Tijdens deze avond waarbij circa zestig leden en geïnteresseerden aanwezig waren is het Opkikker kledingplan voor de aankomende drie jaar toegelicht. De avond werd geopend door Piet Kok (voorzitter) waarna Marcel Mourik (Sponsoring & PR) een presentatie heeft gehouden over het kledingplan, dat is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Stichting Opkikker.

  Vervolgens heeft Ruud Sliphorst (directeur Stichting Opkikker) meer informatie verstrekt over de werkwijze van de stichting. Hans Miedema (commissie lid) tenslotte heeft de avond afgesloten met een toelichting op de diverse financiële kengetallen.

  Betaalt Stichting Opkikker Groote Lindt om hoofdsponsor te mogen zijn?

  Nee, het omgekeerde is juist het geval. Groote Lindt betaalt aan Stichting Opkikker een bedrag om het logo te mogen voeren. Om het Opkikker Kledingplan te kunnen realiseren gaan we op zoek naar sponsors en donateurs. Van iedere gesponsorde euro zal een vast bedrag worden gedoneerd aan Stichting Opkikker.

  Kunt u geen specifiek team meer sponsoren?

  Het kledingplan voorziet in de basis voetbalkleding van de vereniging. Hierdoor is het niet meer mogelijk om bijvoorbeeld het tenue van een specifiek team van een sponsorlogo te voorzien. Op dit moment (oktober 2017) zijn er twee seniorenteams, die nog kleding gebruiken van VOOR het kledingplan. Wanneer deze teams hun tenue gaan vervangen gedurende het kledingplan, dan is het niet mogelijk om een eigen sponsorlogo op het tenue op te nemen.

  U wilt uw team verder aankleden?

  Verder aankleden? U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan inloopshirts, coachjassen of softshells. Uiteraard is het mogelijk om dergelijke kleding aan de spelers van uw team te schenken, maar ook deze kleding dient;

  • vrij te blijven van sponsorlogo's;
  • afkomstig te zijn uit de Groote Lindt Quick kledinglijn en
  • te zijn voorzien van de officiële Groote Lindt kledingbadge.

  De kleding kan centraal en tegen inkoopprijs worden ingekocht. De vereniging hanteert hiervoor geen marge. Stuur een e-mail naar info@grootelindt.nl wanneer wij u van aanvullende informatie kunnen voorzien.

  U wilt uw sponsorlogo op een kledingstuk vermeld zien?

  Geen enkel probleem, maar deze vermelding dient dan wel te worden gerealiseerd voor een gehele leeftijds- of voetbalgroep. In geval van een leeftijdsgroep kunt u bijvoorbeeld denken aan "alle minipupillen" of aan "alle JO19" spelers. In geval van een voetbalgroep kunt u bijvoorbeeld denken aan de selectie van Groote Lindt. Een recent voorbeeld van een dergelijke logo vermelding zijn de winterjassen. Deze zijn in oktober 2017 door Steens & Partners aan de gehele selectie (Groote Lindt 1, Groote Lindt 2 en Groote Lindt 3) aangeboden.

  In beide gevallen doneert u de kleding aan het Kledingplan. De kleding wordt door de vereniging beheerd en centraal bewaard. De begeleiding ziet er vervolgens op toe, dat de kleding niet in een andere leeftijds- of voetbalgroep wordt gebruikt.