• Ophalen teamtassen woensdag 30 augustus

  • Morgen (woensdag 30 augustus) worden alle jeugteams in de gelegenheid gesteld om tussen 18u30 en 19u30 hun teamtas op te komen halen. Tevens is het mogelijk om presentatiepakken (van E naar D? rugzak inleveren voor voetbaltas) te ruilen en voor nieuwe leden rugzakken en voetballtassen mee te nemen. Let op! De teamtassen en kledingmuaties worden uitgereikt in de overlegruimte naast het washok en alleen aan de teamverantwoordelijke.

    Hij of zij co├Ârdineert en geeft mutaties door waardoor eea voorspoedig kan verlopen. In de overlegruimte komen geen kinderen of ouders/ verzorgers. Degene die de teamtas komt ophalen is lid van VV Groote Lindt of wordt op dat moment direct kostenloos lid gemaakt, tekent voor ontvangst en wordt in januari en mei 2018 op dezelfde plaats terug verwacht. Eea zal morgen persoonlijk worden toegelicht.

    Volgende week woensdag en donderdag (6 en 7 september) is het tussen 18u en 19u ook mogelijk om eventuele aanpassingen in de teamtas door te nemen. Te kleine of te grote maten bijvoorbeeld kunnen op dat moment worden aangegeven en indien voorradig direct worden geruild.

    Nieuwe leden die morgen of 6 en 7 september niet aanwezig zijn of op dat moment nog niet lid waren, worden op woensdag 4 en donderdag 5 oktober tussen 18u en 19u in de gelegenheid gesteld om hun kleding in ontvangst te nemen.